Корзина 0
Список сравнения 0 Список желаний 0
Личный кабинет
Меню
Наш адрес: Украина
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Заказать звонок
70.00грн.

Полимерная оболочка для сыровяленных и сырокопченых колбас, кольцевая калибр 43мм (Налоферм)

Код Товара: Полімерна оболонка кільцева калібр 43мм (Налоферм)
Отзывы: (0)
В наличии
70.00грн.
Купить в один клик
Viber Напишите нам Telegram Напишите нам Доставка и оплата

 Полімерна оболонка кільцева калібр 43мм (Налоферм) - використовується для виробництва сиров'ялених, сирокопчених та напівкопчених ковбас.

Оболонка «NaloFerm» не вимоглива до дотримання спеціальних умов (вологість повітря 75% і температура +12°С), тому навіть любителі легко зможуть приготувати ковбаси в домашніх умовах, оскільки не кожен будинок має клімат камери або можливість організувати ідеальні умови для сиров'ялення. . Такі властивості забезпечують відсутність втрат при зберіганні та термообробці.

Оболонка «Налоферм» по праву вважається однією з найкращих оболонок у світі у своєму класі. Поєднує високу механічну міцність і проникність для вологи в процесі в'ялення. Ідеальна для в'ялених ковбас у домашніх умовах, тому що ковбаса в цій оболонці не «сідає на кірку», тобто. не утворюється на поверхні ковбасного батона «загартування» (гартування – це щільний шар пересохлого фаршу по краях батона, який перешкоджає видаленню вологи зсередини і призводить до браку).

Основні переваги оболонки:

  • Проникна для диму - дає можливість проводити обсмажування та копчення, що надає виробам приємного традиційного смаку та аромату копчення, сприяє утворенню коагульованої білкової скоринки та глянсової поверхні продукту під оболонкою.
  • Висока механічна міцність – дозволяє працювати на напівавтоматичних та ручних кліпсаторах, забезпечуючи стабільність форм.
  • Високі бар'єрні властивості – знижують окислювальні процеси, зберігають аромати спецій у готовому продукті.
  • Висока термостійкість - оболонка стійка не тільки до високої температури копчення (до 80С), але і до її тривалого впливу.
  • Мікробіологічна стійкість - полімери, що використовуються для виробництва оболонки NaloFerm, інертні до впливу бактерій і пліснявих грибків. Це позначається на покращенні гігієнічних характеристик як самої оболонки, так і готового виробу.

Застосування:
До застосування оболонки НалоФерм зберігати у оригінально упакованому вигляді. Гофрований матеріал у гусеницях поставляється у сухому вигляді безпосередньо до застосування.
Замочування не потребує!

При необхідності можна коротко замочити: Температура води від 20 до 40°C. Час замочування максимально 5 хвилин. Оптимально: 28°C. Оболонки при цьому мають бути повністю занурені у воду.

ВАЖЛИВО: зберігання замоченої оболонки та вторинне замочування неприпустимі.

Дозрівання (сирокопчена ковбаса)
Необхідний % проникності оболонки для втрати ваги в процесі дозрівання сирокопченої ковбаси в Налофермі в 4-6 разів менше, ніж в іншій оболонці. Відповідно необхідно дотримання певних умов дозрівання, за яких відносна вологість становить менше 50%. При цьому ризик освіти гарту мінімальний.

ТЕРМООБРОБКА (напівкопчені)
Залежно від ваги ковбаси варити у горизонтальному чи вертикальному положенні до необхідної температури усередині батона.

КОПЧЕННЯ
Налоферм підходить під застосування як холодного, так і гарячого копчення.
Бажаний ступінь копчення досягається індивідуально.

ОХОЛОДЖЕННЯ
Після варіння ковбаси зазвичай охолоджують до необхідної температури всередині батона. Ризик розриву відсутній, навіть якщо охолодження не відбувається шляхом душування. При охолодженні уникати протягів.

ВАЖЛИВО! Категорично забороняється витріскувати батони (проколювати оболонку). При штрикування оболонка лопається.

Для вашої зручності ви можете купити полімерну оболонку Налоферм у різній фасовці - це 5 метрів, 10 метрів та гофру 20 метрів. Метраж міряється за внутрішнім діаметром оболонки.

Характеристики товару:

• Калібр: 43 мм. У гофрі 20 метрів оболонки.

• Термін зберігання: 36 місяців при температурі від 15 до 25 °C у герметичній упаковці.

• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 1,2-1,4 кг ковбасного фаршу.

Виробник: NaloFerm(Німеччина)

Отзывы
0/ 5
средний рейтинг товара
0
0
0
0
0
Нет отзывов о данном товаре. Станьте первым, оставьте свой отзыв.

Нет вопросов о данном товаре, станьте первым и задайте свой вопрос.