Перець рожевий горошок - має солодкий і ароматний смак, трохи пекучий, що нагадує імбир, досить слабкий теплий пряний запах з відтінками смоли та ментолу, підходить для десертів та прикраси страв. Прекрасно поєднується зі свіжими та приготовленими овочами в салатах, а також з фруктами – сирими та запеченими. Використовують його у суміші з чорним, білим та зеленим перцем. Він добре поєднується з імбиром, а деяких випадках може його замінювати. Підійде ця пряність до птиці, страв з ніжним смаком і легким соусів. Його кладуть у цитрусові маринади, він може бути несподіваним, але приємним додаванням до фруктових мусів та салатів. Для більш насиченого смаку горошини рожевого перцю перед помолом рекомендується розігріти на сковороді.
Його часто використовують у рибних та м'ясних стравах, для приготування дичини, у салатах, у соусах та маринадах, і навіть у десертах.
Поєднання із прянощами: чорний, білий, зелений перці.
У пакеті 50 г спеції.
Нет вопросов о данном товаре, станьте первым и задайте свой вопрос.