Стартові культури для цільно-кускових делікатесів та ковбас "CS-300" - це культура для виробництва варено-копчених баликів, цільном'язових делікатесів (хамон, прошутто, коппа, брезаолу) та ферментованих ковбас, таких як салямі та інших.
Основною перевагою двох бактеріальних штамів (Staphylococcus carnosus і Staphylococcus carnosus spp. utilis), що використовуються в цій суміші, є їх здатність забезпечувати м'який смак та аромат.
Використання стартових культур Bactoferm CS-300 призводить до інтенсивного кольороутворення та стабільності забарвлення. Тобто забезпечує максимальний ефект нітрифікації та допомагає отримати необхідний колір.
Також стартові культури Bactoferm CS-300 мінімізують появу дефектів якості та ламкість, наприклад, утворення пір чи дірок, а також підвищують безпеку готових до вживання охолоджених нарізаних м'ясопродуктів.
До очевидних переваг даного препарату відносяться лактобактерії, що швидко діють, в особливо великій кількості, дуже швидке і значне зниження рівня pH протягом 24 годин, швидке утворення текстури, ущільнення і, таким чином, поліпшена сушка, надійна і швидка ферментація.
Рекомендації щодо застосування:
Старти Bactoferm CS-300 слід додавати безпосередньо при подрібненні та перемішуванні фаршу на початку процесу, перемішавши зі спеціями, моноцукорами та сіллю згідно рецептури. Для цільнокускових м'ясних виробів згідно з рецептурою. Крім того, старти Bactoferm CS-300 можна використовувати в комбінації з іншими стартовими культурами. Температура ферментації: створення оптимальних умов ферментації важливо підтримувати температуру середовища вище 20 градусів щонайменше 48 годин. Далі в'ялити при температурі 8 - 15 градусів і вологості 75 - 85%.
Характеристики:
Дозування – 0,25 г на 1 кг сировини.
Варіанти фасування: 5 гр на 20 кг сировини та 25 гр на 100 кг сировини.
Термін придатності та умови зберігання: 18 місяців при -17°C. Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Виробник Chr. Hansen, Данія.
УВАГА! Під час роботи з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Нет вопросов о данном товаре, станьте первым и задайте свой вопрос.