Корзина 0
Список сравнения 0 Список желаний 0
Личный кабинет
Меню
Обновляем сайт для вашего комфорта. Работаем в штатном режиме
Наш адрес: Украина
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Заказать звонок
170.00грн.

Стартовые культуры для сырокопченых и сырых мясных продуктов "SafePro® EasyCure LC"

Код Товара: Стартові культури "SafePro® EasyCure LC"
Отзывы: (0)
В наличии
170.00грн.
Купить в один клик
Viber Напишите нам Telegram Напишите нам Доставка и оплата

Стартові культури для сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів "SafePro® EasyCure LC" - це культура для покращення кольору та аромату ферментованих м'ясних продуктів. Культура забезпечує приємний аромат ферментованого м'яса та стабільність кольору, а також сильні антагоністичні властивості проти Listeria monocytogenes. Додавання дріжджів сприяє формуванню аромату. це спеціально розроблені культури для застосування у багатьох м'ясних продуктах. Культури допомагають розвивати позитивну екосистему, яка покращує безпеку продукту та потенційно продовжує термін придатності продукту. Стартові культури SafePro® EasyCure LC - використовуються для виробництва всіх видів сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів, а також для м'ясних продуктів низькотемпературної ферментації. До складу входять такі бактерії: Debaryomyces hansenii, Lactobacillus curvatus, Staphylococcus carnosus, Staphylococcus vitulinus.

До очевидних переваг даного препарату відносяться лактобактерії, що швидко діють, в особливо великій кількості, дуже швидке і значне зниження рівня pH протягом 24 годин, швидке утворення текстури, ущільнення і, таким чином, поліпшена сушка, надійна і швидка ферментація.

Рекомендації щодо застосування:

Старти SafePro® EasyCure LC слід додавати безпосередньо при подрібненні та перемішуванні фаршу на початку процесу, перемішавши зі спеціями та сіллю згідно рецептури. Для цільнокускових м'ясних виробів згідно з рецептурою. Температура ферментації: створення оптимальних умов ферментації важливо підтримувати температуру середовища вище 20 градусів щонайменше 48 годин. Далі в'ялити при температурі 8 - 15 градусів і вологості 75 - 85%.

Характеристики:

Дозування – 0,25 г на 1 кг сировини.

Варіанти фасування: 5 гр на 20 кг сировини та 25 гр на 100 кг сировини.

Термін придатності та умови зберігання: 18 місяців при -17°C. Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Виробник Chr. Hansen, Данія.

УВАГА! Під час роботи з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Отзывы
0/ 5
средний рейтинг товара
0
0
0
0
0
Нет отзывов о данном товаре. Станьте первым, оставьте свой отзыв.

Нет вопросов о данном товаре, станьте первым и задайте свой вопрос.