Корзина 0
Список сравнения 0 Список желаний 0
Личный кабинет
Меню
Наш адрес: Украина
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Заказать звонок
85.00грн.

Стартовые культуры для сыровяленых и сырокопченых колбас MildSTART (FB-CA4)

Код Товара: Стартові культури MildSTART (FB-CA4)
Отзывы: (0)
В наличии
85.00грн.
Купить в один клик
Viber Напишите нам Telegram Напишите нам Доставка и оплата

Стартові культури для сиров'ялених та сирокопчених ковбас MildSTART (FB-CA4) - довгоочікувана новинка у лінійці стартових культур. Дозволяє прискорити процеси ферментації м'ясного фаршу в ковбасах, що виробляються традиційними методами сиров'ялення та сирокопчення.

При внесенні до м'ясного фаршу вони розвивають метаболічну діяльність, що призводить до прискореного процесу ферментації та дозрівання ковбас.

Стартова культура MildSTART (Мілдстарт) FB-CA4 створює у процесі дозрівання ковбаси виражений апетитний аромат зрілого м'яса. Застосовується для виготовлення сиров'ялених та сирокопчених ковбас. Дозволяє нівелювати деякі технологічні вади ковбас в домашніх умовах, обумовлені складністю забезпечення стабільності температури та вологості повітря в період в'ялення.

Особливості:
• швидке, але не надто сильне зниження рівня pH.
• стабілізація процесу дозрівання, з невеликим підйомом рівня pH у процесі в'ялення.
• надійна, швидка та посилена ферментація.
• короткий термін дозрівання до 4-х тижнів.
• додавання спеціальних дріжджів сприяє виявленню вираженого аромату.
• висока безпека та надійність на всіх етапах виготовлення та в'ялення ковбас.

Крім прискореного дозрівання, стартова культура MildSTART (Мілдстарт) FB-CA4 дозволяє регулювати розкладання нітриту натрію, створювати унікальний аромат м'ясного продуктів, забезпечує перевагу популяції позитивної мікрофлори, тим самим пригнічуючи розвиток несприятливої ​​мікрофлори (в т. ч. Салмонела), сприяє фаршу. У комплексі з нітритною сіллю виявляє хороше і стабільне кольороутворення.

Застосування: Перед початком виготовлення м'ясного фаршу рекомендується розвести стартову культуру MildSTART (Мілдстарт) FB-CA4 у невеликому об'ємі (прим. 20 мл) теплої води (температура не вище +38°С), додати суміш поліцукорів "Кристалют", дати настоятися протягом 10 хвилин. Потім вилити суміш у підготовлений готовий м'ясний фарш. Ретельно перемішати.

Після набивання підвісити сформовані ковбасні батони у теплому місці, температурі не нижче +20°С на 56 годин. Потім помістити у прохолодне місце для подальшого процесу дозрівання.

Склад: Композиції штамів Lactobacillus sakel, Pediococcus acidilactici Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus. Це спеціальні лактокультури для всіх типів сирокопчених та сиров'ялених ковбас, які підтримують помірну кислотність та стабільну ферментацію.

Дозування – 0,3 гр на 1 кг фаршу.

Термін придатності при температурі +4...+5С - 6 місяців, при температурі -18С - 24 місяці.

В упаковці 25 гр. Даного обсягу вистачить на 100 кг фаршу.

Виробництво Швейцарія.

Отзывы
0/ 5
средний рейтинг товара
0
0
0
0
0
Нет отзывов о данном товаре. Станьте первым, оставьте свой отзыв.

Нет вопросов о данном товаре, станьте первым и задайте свой вопрос.