Корзина 0
Список сравнения 0 Список желаний 0
Личный кабинет
Меню
Обновляем сайт для вашего комфорта. Работаем в штатном режиме
Наш адрес: Украина
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Заказать звонок
12 999.00грн.

Электрическая коптильная камера Browin 330260

Код Товара: Електрична Коптильна камера Browin 330260
Отзывы: (0)
В наличии
12 999.00грн.
Купить в один клик
Viber Напишите нам Telegram Напишите нам Доставка и оплата

Електрична Коптильна камера Browin 330260 – це коптильня з термостатом – надзвичайно потужна модель (нагрівач 1600 Вт), що дозволяє контролювати температуру копчення. Ідеально підходить для копчення м'яса, риби, овочів та фруктів. Завдяки цій коптильні можна швидко та легко приготувати смачні, соковиті та ароматні страви. Коптильня призначена для напівгарячого та гарячого копчення тільки на відкритому повітрі та забороняється її використовувати у приміщенні! Вибираючи нашу коптильню, ви купуєте комплект, в який входить: 3 грати, краплізбірник, піддон для тріски, 3 гачки і ручку, що дозволяє безпечно знімати гарячі грати. Завдяки комплектації ви можете коптити домашнє частування як у підвішеному, так і покладеному на решітку стані.
Пристрій має подвійні магнітно-закриваються дверцята з кислотостійкої сталі, завдяки яким ви можете легко підтримувати потрібну температуру всередині пристрою. Вбудований у двері термостат та термометр допоможуть вам контролювати температуру.
Слід пам'ятати, що залежно від температури зовнішнього повітря (погодних умов), пристрій може досягати різної температури в коптильній камері. Положення регулятора не задає конкретну температуру, тому, починаючи роботу з пристроєм, варто перевірити ефективність копчення залежно від погодних умов. У міру накопичення досвіду установка оптимальної температури ставатиме все більш інтуїтивно зрозумілою.
Коптильня до певної міри захищена від води - невелика кількість води, розпиленої, а потім витертої на поверхні, не зашкодить пристрою. Не слід мити пристрій водою під тиском. Для очищення коптильні рекомендується використовувати небагато води у поєднанні з м'яким милом, харчовою содою або миючими засобами для грилю, а також губкою або м'якою щіткою для чищення. Грати, піддон для тріски, краплізбірник та гачки можна мити в раковині.

Переваги:

1. Висока потужність — Коптильня має вбудований нагрівач потужністю 1600 Вт, а також термостат, завдяки якому задана температура коптильної камери буде легко підтримуватися навіть при мінусових температурах навколишнього середовища.
2. Домашні копченості у вас під рукою - коптильня ідеально підходить для копчення м'яса, риби, сиру, а також фруктів, таких як сливи або яблука - напівгарячого, з можливістю запікання, так і гарячого.
3. Міцне виготовлення – коптильня оснащена магнітними дверцятами з подвійною стінкою із кислотостійкої сталі та призначена виключно для копчення на відкритому повітрі! У задній стінці коптильної камери є отвір, що забезпечує циркуляцію повітря під час копчення.
4. Температура під контролем — завдяки дверцятам, що замикаються, а також термостату і термометру, вбудованому в дверцята, можна легко контролювати і змінювати температуру всередині пристрою.
5. Укомплектований набір — вибираючи нашу коптильню, ви купуєте міцний виріб, оснащений 3 ґратами, 1 краплізбірником, 1 піддоном для тріски, 3 гачками та ручкою, що дозволяє безпечно знімати гарячі ґрати.

УВАГА! Перед чищенням пристрою відключіть його від електромережі!

Технічні дані:
- Потужність: 1600 Вт
- регульована температура копчення
- напруга: 220 В-240 В~
- Частота 50 Гц
- водонепроникність: IPx4

Увага!
Перед використанням прочитати інструкцію, що додається до пристрою, та помістити окремі його елементи до коптильні відповідно до наданої схеми. Для підвищення потенціалу коптильні та копчення, наприклад холодного, ми пропонуємо обладнати коптильню димогенератором.

Властивості:

Довжина 48 cm
Ширина 30.5 cm
Висота 72 cm
Вага 14.2 kg

Виробник Browin, Польща.

Отзывы
0/ 5
средний рейтинг товара
0
0
0
0
0
Нет отзывов о данном товаре. Станьте первым, оставьте свой отзыв.

Нет вопросов о данном товаре, станьте первым и задайте свой вопрос.