Шприц-ін'єктор для посолу - це шприц для введення розсолу, маринаду та інших сумішей у середину м'яса. Відповідно дозволяє скоротити час посолу та маринування м'ясного продукту. За допомогою шприца-ін'єктора швидкість посолу збільшується в 2-3 рази, дозволяє вводити всередину продукту спеції та прянощі, стартові культури, соуси. Дуже зручний у застосуванні. Одна голка завершена широким виходом, завдяки чому з'являється можливість внесення маринадів з великими шматочками спецій, а друга голка має 6 отворів різних висотах, що полегшує рівномірне внесення маринаду в м'ясо. Матеріал шприца нержавіюча сталь
Комплектація:
1. Шприц із нержавіючої сталі.
2. Три голки із нержавіючої сталі.
3. Дві щітки, що чистять.
4. Шість гумових кілець.
Характеристики:
Об'єм шприца 60 мл.
Три голки з нержавіючої сталі, одна з голок має 6 бічних отворів. Друга голка лише основний отвір.
Ширина: 7.3 см
Глибина: 3.2 см
Висота: 32.3 см
Виробник Китай.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.