Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок

Шприці ковбасні

Шприц ковбасний 0,3 кг, універсальний
2
В наявності
320.00грн.
Акція
Шприц ковбасний 0,4 кг, універсальний
5
В наявності
450.00грн.
-6%
425.00грн.
Акція
Шприц ковбасний 3 кг, горизонтальний
1
В наявності
2 249.00грн.
-7%
2 099.00грн.
Акція
Шприц ковбасний 3 кг, вертикальний+насадка 10мм
0
В наявності
2 699.00грн.
-4%
2 599.00грн.
Акція
Шприц ковбасний 4 кг, горизонтальний
0
В наявності
2 499.00грн.
-4%
2 399.00грн.
Професійна м'ясорубка Browin 311032
0
Нет в наличии
0.00грн.
Шприц ковбасний 1,5 кг Biowin
0
Нет в наличии
0.00грн.
Шприц ковбасний 2,5 кг Biowin (311020)
0
Нет в наличии
0.00грн.
Шприц ковбасний 4 кг, Biowin(311004)
0
Нет в наличии
0.00грн.
Шприц ковбасний Biowin 311002 (3 кг), вертикальний
0
Нет в наличии
0.00грн.
Шприц ковбасний Biowin 311007 (2,5 кг), вертикальний
0
Нет в наличии
0.00грн.
Шприц ковбасний Browin 311003 (3 кг), горизонтальний
0
Нет в наличии
0.00грн.
Шприц ковбасний Browin 311005 (5 кг), горизонтальний
0
Нет в наличии
0.00грн.
Поршень для ковбасного шприца 4кг(Browin 311017)
0
Нет в наличии
0.00грн.
Поршень для ковбасного шприца 3 кг (Browin 311016)
0
Нет в наличии
0.00грн.
Поршень для ковбасного шприца 5кг(Browin 311018)
0
Нет в наличии
0.00грн.
Шприці ковбасні

Ковбасний шприц - це обладнання призначене для обробки фаршу після того, як він був перемішаний в м'ясорубці або фарш був подрібнений на куттері. Ковбасний шприц дозволяє наповнювати як штучні оболонки (колагенова, поліамідна, фіброузна) так і натуральні оболонки (свинячі черева, бараняча черева, свинячий міхур, яловиче черево і яловиче колооболонки фаршем варених, підлозі копчених, варено-копчених, кров'яних, ковбас ліверних та зельців фаршем.

За принципом роботи ковбасні шприци поділяються на: ручні (або механічні), гідравлічні та вакуумні (з дозованим набивкою та перекручуванням оболонки для відділення порцій).

Набивання фаршу проводиться з необхідною щільністю, залежно від конструкції ковбасного шприца. Це запобігає деформації продукту, що готується, або концентрацію жиру при подальшій термічній обробці.

Ковбасні шприци механічного типу застосовуються для наповнення ковбасної оболонки фаршем першого сорту або фаршем, який містить цілісні шматочки м'яса. Механічні ковбасні шприци широко застосовуються не тільки на підприємствах з виробництва ковбаси, але й у домашніх умовах. За допомогою ковбасних шприців виробляють ковбаси холодного копчення, сирокопчені ковбаси, варено-копчені ковбаси та багато інших, а також схожі за своєю консистенцією ковбасні вироби.

Безперервна подача фаршу в ковбасний шприц механічним способом забезпечує досить високу продуктивність апарату і точність дозування. Ковбаса, яка була виготовлена ​​на механічному ковбасному шприці, має виражений малюнок на зрізі, і на смак відчувається, що в ковбасі присутні цілісні шматочки м'яса. Ковбасний шприц механічного типу використовують також і для виробництва молочних ковбас, сосисок та сардельок.

Основні переваги ковбасного шприца:

- механічний принцип подачі фаршу забезпечує високу продуктивність і точність дозування, не завдасть пошкоджень структурі фаршу.

- ковбасні механічні шприци дуже економічні.

- ковбасний механічний шприц легко розбирається для миття, деталі ковбасного механічного шприца, що стикаються з продуктом, виготовляються з нержавіючої сталі.

В даному розділі ви можете вибрати і купити, як Шприц ковбасний вертикальний, так і Шприц ковбасний горизонтальний брендів Biowim, AlteZoro, RAUDER та Vanessa

 

 

"