Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок

Поліамідна оболонка

Поліамідна оболонка для сосисок калібр 19 мм(Пентопак, 25м)
0
В наявності
Калібр: 19
125.00грн.
Поліамідна оболонка для сосисок калібр 24мм (Пентопак, 33,3м)
0
В наявності
Калібр: 24
135.00грн.
Поліамідна оболонка для сарделок калібр 32мм (Пентопак, 30м)
0
В наявності
Калібр: 32
165.00грн.
Поліамідна оболонка для ковбас калібр 80 мм, червона
0
Нет в наличии
Калібр: 80
35.00грн.
Поліамідна оболонка для ковбас калібр 80 мм
0
В наявності
Калібр: 80
35.00грн.
Поліамідна оболонка для ковбас калібр 32 мм, коричнева (Gasior)
0
Нет в наличии
Калібр: 32
0.00грн.
Поліамідна оболонка для ковбас калібр 40 мм, коричнева (Nalophan)
0
Нет в наличии
Калібр: 40
0.00грн.
Поліамідна оболонка

Ласкаво просимо на сайт Пан Ковбаскін в розділ Поліамідна оболонка для ковбас, сардельок та сосисок. Для вас ми приготували максимальний асортимент поліамідної оболонки у різній колірній гамі.

Хотілося б підтвердити, що поліамідна ковбасна оболонка за своїми властивостями максимально схожа на натуральну, а це важливий фактор для споживача.

Область застосування поліамідної оболонки спитаєте ви?

Вона дуже широка і різноманітна - використовується у виробництві сальтисона, паштетів, всіх видів ковбас, сардельок, сосисок, шинки, а також плавлених сирів.

Які переваги поліамідної оболонки серед інших оболонок для ковбас?

Ми постаралися звернути увагу на основні моменти при виборі поліамідної оболонки для виробництва ковбас.

Підіб'ємо підсумок для вас:

  •     висока якість;
  •     відмінна термозбіжність;
  •     висока еластичність;
  •     механічна міцність;
  •     збереження аромату готових ковбасних виробів;
  •     виключення утворення бульйонно-жирових набряків;
  •     рівномірність калібру;
  •     широка кольорова гама;
  •     відсутність втрат при зберіганні та термообробці;
  •     легке відокремлення від готових виробів;
  •     можливість використання на продуктах, що заморожуються;

Завдяки високим бар'єрним властивостям поліамідні ковбасні оболонки дозволяють уникнути процесів окислення, що забезпечує тривалі терміни зберігання продукції. А вологонепроникність оберігає продукт від втрати ваги при варінні та зберіганні. Еластичність оболонки забезпечує виробництво з переповненням на 10% для традиційних ковбас. Поліамідні оболонки піддаються термоусадці, що дозволяє уникнути розривів оболонки при термообробці.

Діапазон калібрів поліамідних оболонок, що випускається, від 16 до 160 мм.

Де придбати поліамідну оболонку в Україні? Відповідь очевидна в інтернет магазині Пан Ковбаскін. Більш того, наші ціни вас приємно здивують.

В інтернет магазині Пан Ковбаскін ви завжди зможете купити поліамідну оболонку для всіх видів ковбас, сардельок, сосисок та шинки. Відправимо ваше замовлення цього ж дня до будь-якої точки України!