Наші стартові культури – секрет ваших найсмачніших ковбас!
Вітаємо вас у захоплюючому світі смачної ковбаси! Ми, команда професійних колбасників, дуже раді презентувати вам стартові культури для ковбас, які допоможуть вам створити справжні шедеври у м'ясопродуктовій галузі. Використовуючи наші стартові культури, ви досягнете неперевершених смаків, ароматів та якісних м'ясних продуктів.
Крім прискореного дозрівання застосування стартових культур дозволяє регулювати розкладання нітриту натрію, створювати специфічний аромат сирокопчених продуктів, пригнічувати небажаний ріст мікрофлори, впливати на процеси зневоднення сировини і дає хороше і стабільне кольороутворення, створювати специфічний аромат сирокопчених продуктів, пригнічувати сировини.
Телефонуйте та пишіть, ми завжди проконсультуємо вас для вибору, тієї чи іншої стартової культури. Купити стартові культури ви можете на нашому сайті Пан Ковбаскін 7днів на тиждень.