Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок

Штучна оболонка

Поліамідна оболонка для сосисок калібр 19 мм(Пентопак, 25м)
0
В наявності
Калібр: 19
125.00грн.
Поліамідна оболонка для сосисок калібр 24мм (Пентопак, 33,3м)
0
В наявності
Калібр: 24
135.00грн.
Целюлозна оболонка для сосисок калібр 19 мм(25 метрів)
0
В наявності
Калібр: 19
90.00грн.
Целюлозна оболонка для сосисок калібр 24 мм(25,6 метра)
0
В наявності
Калібр: 24
120.00грн.
Целюлозна оболонка для сосисок калібр 32 мм(25,6 метра)
0
В наявності
Калібр: 32
150.00грн.
Целюлозна плівка ширина 480 мм(INNOVIA Ltd)
0
В наявності
Калібр: 480
36.00грн.
Целюлозна плівка ширина 480 мм (INNOVIA Ltd, карамель)
0
В наявності
Калібр: 480
36.00грн.
Фіброузна оболонка зшита 2 шви (перетяжка)
0
В наявності
Калібр:
22.00грн.
Целюлозний рукав калібр 85мм
0
В наявності
Калібр: 85
35.00грн.
Штучна оболонка

У даному розділі представлена ​​штучна оболонка,  яка в свою чергу ділиться на чотири види - це колагенова оболонка, поліамідна оболонка, фіброузна оболонка та целюлозна оболонка З усього різноманіття штучних оболонок ми постаралися представити вам найбільш найкращі та популярні з них. Основні переваги цих оболонок буде описано нижче.

Колагенова оболонка - застосовується при виробництві практично всіх видів ковбасних виробів: варено-копчених, напівкопчених, варених ковбас, шинок. Основні переваги: ​​висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу.

Фібровузна оболонка - ця оболонка має такі властивості, як м'якість і еластичність при використанні, що дозволяє виключити шлюб при виробництві ковбаси. Застосовуються при виробництві сирокопчених та сиров'ялених ковбас, а також при виробництві варено-копчених та напівкопчених ковбас з великими замінами м'ясної сировини. Виключають можливість появи жирових набряків та відшаровування оболонок у процесі зберігання.

Поліамідна оболонка - виготовляється з полімерної плівки.Звідси і маса можливостей для приготування не тільки сардельок, кров'яних та лівернних ковбас, а також для варених ковбас, сільців та шинкових продуктів. Її відмінна проникність і блиск оболонки забезпечують ковбасним виробам зразковий вигляд. Більше того, має такі властивості: міцність і еластичність, низьку кисневу і вологопроникність, здатність до термоусадки.

Целюлозна оболонка - виготовляються з целюлози. Не так широко використовується, проте має оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, дуже близька до натуральної за цими параметрами.

Текстильна оболонка - ця оболонка дуже проста при використанні в домашніх умовах для будь-яких ковбасних виробів. За своїми бар'єрними властивостями наближається до поліамідної оболонки. Відмінна альтернатива натуральним оболонкам (синюгам, міхурам тощо).