Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок

Рецепти

Кабаноси Азіатські
10.01.2024
Перегляди: 432
Кабаноси Азіатські

Кабаноси АзіатськіСировина на 1 кг:1. Куряче філе – 700 гр.2. Яловичина м'якоть – 300 гр.Інгредієнти:1. Суміш Приправ "Кабаноси Азіатські" - 10 гр;2. Сіль нітритна - 10 гр;3. Сіль харчова - 10 гр;3. Соєвий соус - 65 мл;4. Цукор - 1.5 гр...

Сиров'ялена ковбаса "Fuet" (без різкого зниження PH)
06.06.2022
Перегляди: 1539
Сиров'ялена ковбаса "Fuet" (без різкого зниження PH)

Сировина: 1. Свиняча лопатка – 70% 2. Грудинка свиняча – 30% Значення PH – 5,6 – 5,8. Інгредієнти: 1. Сіль нітритно-посолова 2,2% (2200 гр/100кг) 2. Перець білий - 0,3% (300 гр/100кг) 3. Дестроза – 0,5% (500 гр/100кг) 4. Лактоза -1,5% (1500 гр/100кг) 5. Натрій ізоаскорбінат (Е316) – 0,07% (70 гр/100кг) 6. Стартові культури для сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів "BactoFlavor® ..

М'ясний хліб
20.05.2022
Перегляди: 1004
Шинка домашня з перчиком
08.12.2021
Перегляди: 848
Шинка домашня з перчиком

Рецепт Шинка домашня з перчиком.Отже дорогі друзі поїхали!Склад: з розрахунку на 1 кг-свинина напівжирна 400 гр (тазостегнова частина);-яловичина м'якоть 300 гр;-куряче м'ясо 300 гр (стейк);-нітритна сіль 10 гр;-поварення сіль 10 гр;-цукор 3 гр;-перець чорний мелений 1 гр;-суміш 4 перцю 1 гр;-часник гранульований 3 гр;-Номіно-мікс (фосфат) 2,5 гр;-аскорбінова кислота 0,5 гр;-вода крижана 100 мл;Ет..

Ковбаса сиров'ялена "Особлива"
25.03.2021
Перегляди: 1211
Ковбаса сиров'ялена "Особлива"

Виходячи з наших спостережень і безпосередньо досвіду при покупці, а потім дегустування сиров'ялених ковбас - ми дійшли висновку, що зараз практично неможливо купити хорошу і смачну сиров'ялену ковбасу, хоча і є екземпляри гідні уваги (нехай не ображаються на нас серйозні великі компанії), але ціна на них зашкалює. Тому до вашої уваги пропонуємо рецепт смачної сиров'яленої ковбаси, приготовлену в ..

Сервелат. Приготувати вдома – Запросто!
19.03.2021
Перегляди: 1231
Сервелат. Приготувати вдома – Запросто!

Смачна домашня ковбаса завжди апетитно, корисно і ситно. Найчастіше люди вважають, що зробити домашню ковбасу складне та непросте завдання. Але приготувати ковбасу простіше, ніж ви думаєте. Існує безліч рецептів виготовлення різних видів ковбас. Оболонка для ковбас, сардельок і сосисок теж представлені в нашій країні у великому асортименті, про новинки, специфікації та тенденції на ринку оболонок ..

Скумбрія холодного копчення
23.05.2020
Перегляди: 1337
Скумбрія холодного копчення

Для приготування копченої скумбрії нам знадобляться такі інгредієнти.Розсіл на 1 літр води:Сіль кухонна - 120 грЦукор - 60 грЛавровий лист - 2 штЗапашний перець - 5 штПерець чорний горошок – 10 штГвоздика - 3 штРиба - 3 шт. Этап приготовления: Розсіл закип'ятити та дати настоятися. Коли розсіл охолоне процідити його. Скумбрію помити, але не потрошити її. Залити скумбрію розсолом та поставити під..

Курка копчена (вага 3 кг)
06.10.2018
Перегляди: 906
Курка копчена (вага 3 кг)

Немає нічого простішого, ніж приготувати копчену курку. У цьому рецепті ви в цьому переконаєтесь. Для приготування копченої курки нам потрібні такі інгредієнти:Курка - 3кгВода - 4лПоварена сіль – 440 грЛавровий лист - 4штЧорний перець горошок – 3 грЗапашний перець горошок - 15 штЧасник сушений – 1 ст.лГвоздика - 8 штКоріандр зерно - 1 ч.лМайоран – 1 ч.лПриготування:Потрібно довести розсіл до кипін..

"Сардельки" телячі-індички
10.05.2016
Перегляди: 680
"Сардельки" телячі-індички

Склад- телятина м'якоть - 1,5 кг- м'ясо індичове (стегно) - 1 кг- м'ясо індиче (філе) - 0,5 кг- сіль кухонна - 30 гр- сіль нітритна - 30 гр- суміш цукрів Кристалют - 9 гр-перець білий мелений - 3 гр- мускатний горіх мелений - 3 гр- номіна мікс поліфосват - 9 гр- вода крижана - 450 млПідготовка фаршу.М'ясо нарізаємо шматками, пропускаємо через м'ясорубку із сіткою 2-3 мм. Фарш добре перемішуємо. Ви..

"Шпикачки" свиные
10.05.2016
Перегляди: 419
"Шпикачки" свиные

Состав -свинина полужирная 1 кг(30-35%) -шпиг -150 гр -соль поваренная - 9 гр -соль нитритная - 9 гр -смесь сахаров Кристаллют -3 гр -перец черный молотый - 1гр -мускатный орех молотый - 1гр -кориандр - 1гр -триполифосват натрия - 2,5-3 гр -вода ледяная 150-200 мл Этап подготовки фарша. Свинину нарезаем кусками, пропускаем через мясорубку с сеткой 2-3 мм. Фарш хорошо пер..

Шинка "Свиняча"
04.05.2016
Перегляди: 667
Шинка "Свиняча"

Склад:На 1 кг шинки потрібно:-лопатка свиняча нежирна - 400 гр;-свиняча грудинка - 600 гр;- сіль нітритна 15гр;- сіль кухонна 15 гр;- вода 0,5 – 0,6 л;- перець чорний мелений 1/2 чайні ложки;-перець чорний подрібнений 1/2 чайні ложки;-часник 4-5 зубчиків;- цукор 1 гр;Підготовка фаршу. М'ясо режим шматками 4х4 см. Заливаємо водою і додаємо сіль кухонну та нітритну. Забираємо в холодильник із темпе..

Ковбаса "Кровянка"
04.05.2016
Перегляди: 433
Ковбаса "Кровянка"

За рецептом необхідно:1. один літр крові;2. свинячі череви;3. 300гр гречки сирої;4. 200мл молока;5. одна велика цибулина;6. 200гр сала;7.сіль, перець, спеції за смаком;8. одне яйце; Готуємо засмажку: нарізаємо сало на кубики. Відправляємо на розпечену сковорідку та обсмажуємо до стану шкварок. Потім додаємо туди цибулю і обсмажуємо її. Готуємо кров, якщо є згустки, пропускаємо їх через м'ясорубку..

Ковбаса "Домашня"
12.04.2016
Перегляди: 696