Сітка Еластична 100 мм на 36 ячейки - даний вид сітки використовують для формування та пресування шматків м'яса, приготування м'ясних рулетів, копченостей, м'ясних делікатесів та варених ковбас. Вона необхідна для того, щоб закріпити між собою шари рулету м'ясного або надати форму м'ясному горіху з дрібних м'ясних шматочків. У ній дуже зручно в'ялити шматки м'яса, адже обв'язувати їх вже нічим не потрібно - просто поміщаємо шматок м'яса в сітку і підвішуємо на гачок. Сітки даного типу характеризуються високою якістю та прийнятними цінами.
Особливих навичок в'язання не потрібно. Сітку бажано зберігати у темному приміщенні за температури не нижче 10 градусів.
У бухті 50 метрів.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.