Сітка нееластична 50/6/4 "ромби" (біла) - цей вид сітки застосовують для формування та пресування ковбас, приготування бастурми, копченостей та м'ясних делікатесів, а також для надання оригінального, привабливого вигляду вареним, варено-копченим та сирокопченим цільно-м'язовим. продуктів. Сітка для ковбас надає виробу вишукану форму, створюючи, по суті, новий продукт і запам'ятовуваність. Нееластичні сітки утворюють на поверхні ковбаси характерний рельєф, який залежить від ступеня набивання виробу.
Нееластичні сітки "Соті" - одні з варіацій сіток, що найчастіше використовуються - це вже майже класика в дизайні упаковки ковбаси. Жорстка структура сітки дозволяє досягти значних опуклостей на поверхні ковбаси навіть за невеликого розміру осередків.
Підходить для всіх оболонок калібром 55 мм.
Особливих навичок в'язання не потрібно. Сітку бажано зберігати у темному приміщенні за температури не нижче 10 градусів.
Сітка нееластична Матеріал - поліефір.
Виробництво України.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.