Бараняча черева калібр 20-22 мм чудово підходить для приготування сосисок, ковбасок для смаження, сухих сиров'ялених та сирокопчених ковбасок. Баранина черева відноситься до найбільш популярної та затребуваної споживачем, натуральної оболонкою для ковбасок типу "Мисливські" та популярних у всьому світі "Віденських" сосисок. Ця оболонка якісно оброблена та дуже міцна, що дозволяє зберігати її цілісність при наповненні. Баранина черева відноситься до найбільш популярної та затребуваної споживачем, натуральної оболонкою для ковбасок типу "Мисливські". Варто відзначити важливий момент, фарш для набивання баранячої оболонки даного калібру необхідно використовувати дрібного помелу.
Підготовка оболонки до використання:
Обтрушуємо від солі, попестимо, і відмочуємо в прохолодній воді близько півгодини, поки вони не стануть досить еластичними; Якщо ви вирішили скористатися просоленими кишками, то схема роботи з ними буде такою:
1. Після вилучення з рідини кишки слід знову промити.
2. Тепер ми можемо відміряти кілька шматочків необхідної довжини, пропускаємо через них струмінь води, щоб відстежити наявність дірок та міцність оболонки. Якщо пошкодження є, тобто сенс обрізати кишку у цій ділянці;
Рекомендується використовувати насадку діаметром 10 – 15 мм.
Характеристики товару:
• Калібр: 20-22 мм. У 1 пучку 91,4 метра.
• Фаршоємність: 250-350 г на 1метр оболонки.
• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 0 до +10 °C.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.