Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
60.00грн.

Бараняча синюга калібр 40-45 мм

Модель: Бараняча синюга калібр 40-45 мм
Відгуки: (0)
Є в наявності
60.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
40-45
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

 Бараняча синюга калібр 40-45 мм має широку сферу застосування - це варені ковбаси, напівкопчені ковбаси, варено-копчені ковбаси, для рулетів, ковбас із рубаного шматками м'яса та сиров'ялених ковбас. Ця оболонка якісно оброблена та дуже міцна, що дозволяє зберігати її цілісність при наповненні. Баранина черева відноситься до найбільш популярної та затребуваної споживачем, натуральної оболонкою. Висока проникність при копченні продуктів в натуральній оболонці - дим рівномірно і глибоко проникає в продукт і забезпечує смак та запах по всьому об'єму продукту, при цьому на поверхні готового продукту утворюється золота скоринка. На баранячу синюгу ви можете одягнути еластичну сітку і готовий продукт придбає вишукану зовнішність.

Переваги оболонки:

           Цілком їстівна
           Висока паро-водо-газопроникність, здатність зберігати смак, колір та запах копчення;
           Термостабільність;
           Міцність на розрив;
           Висока еластичність;
           Здатність придбання типового аромату та специфічного смаку ковбаси у натуральній оболонці;
           У виробництві варених ковбас та паштетів запобігає утворенню бульйонно-жирових набряків.


Підготовка до набивання баранячої синюги: промити в холодній воді протягом 10-15 хвилин і замочити в теплій воді 30-35 ° С протягом 30 - 40 хвилин.

Характеристики товару:

• Калібр: 40-45 мм. Довжина від 40 до 50 см.

• Фаршоємність: 1 - 1,3 кг.

• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 0 до +10 °C.

оболочки
Калібр
40-45
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.