Яловича черева калібр 40-45 мм - цей вид оболонки мабуть один з найміцніших, що дозволяє смажити ковбаски на грилі без попереднього бланшування. Ковбасна оболонка є універсальною для приготування суджука, в'ялених ковбас, кров'яних ковбас, ковбас гриль. Яловичі черева чудово себе зарекомендували при виготовленні домашніх копчених та варених ковбас такого типу, як краківська, чайна, бараняча та яловича.
Підготовка оболонки до використання:
Обтрушуємо від солі, попестимо, і відмочуємо в прохолодній воді близько півгодини, поки вони не стануть досить еластичними; Якщо ви вирішили скористатися просоленими кишками, то схема роботи з ними буде такою:
1. Після вилучення з рідини кишки слід знову промити.
2. Тепер ми можемо відміряти кілька шматочків необхідної довжини, пропускаємо через них струмінь води, щоб відстежити наявність дірок та міцність оболонки. Якщо пошкодження є, тобто сенс обрізати кишку у цій ділянці;
Характеристики товару:
• Калібр: від 40 до 45 мм.
• Фаршоємність: 1,1 - 1,4 кг на 1м.
• Термін зберігання: 12 місяців за температури від 0 до +10 град. Цельсія.
• Виробник – Україна.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.