Кола яловичого калібру 50-54 мм відрізки - такого виду натуральні оболонки мають пряму форму, а не кільцеву, що і визначає їх використання: варені, варено-копчені, ліверні та кров'яні ковбаси. Цей калібр використовується для виготовлення таких відомих ковбас як "Шинка", "Докторська", "Молочна" та "Шинково-рубана ковбаса". Яловичі кола отримують багато позитивних відгуків від наших клієнтів при виготовленні ковбаси та займає одне з перших місць за популярністю. Ця оболонка за своїми властивостями дуже еластична та міцна. Ще одна перевага - це волога та димопроникність, яка забезпечує високу якість копчення від поверхні до внутрішніх шарів виробу.
Перед застосуванням потребує тривалого замочування на 4-8 годин.
Відрізки йдуть розміром 35 см
Умови та термін зберігання при t = +10...+25 град - 8 місяців / при t = +4...+6 - 12 місяців
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.