Целюлозна оболонка для сосисок калібр 19 мм - використовується для виробництва варених, копчених, напівкопчених і сирокопчених сосисок, Целюлозна оболонка від ViscoTeepak відноситься до групи паро, волого і газопроникних оболонок від білкових оболонок, що забезпечує отримання добре провареного продукту. Целюлозні оболонки добре розтягуються в поздовжньому та поперечному напрямках (до 20%), забезпечуючи високу фаршоємність. Для її виготовлення використовують сировину рослинного походження (целюлозу з різних порід дерев, бавовни та ін) з високим ступенем очищення.
До переваг целюлозної оболонки належить:
· Бактеріальна чистота;
· Висока фаршеємність;
· Легке зняття з продукту;
· високі показники смаку та аромату м'ясного продукту;
· Наявність глянсової скоринки підсихання на продукті під оболонкою;
· Стійкий, насичений колір продукту.
Підготовка оболонки:
Підготовка целюлозної оболонки зводиться до змочування її водою або короткочасного (кілька секунд) занурення у воду безпосередньо перед набиванням. Для цього використовують проточну воду без солі із температурою 20-25 ºС. У деяких випадках, особливо коли наповнювач містить великий відсоток слабко пов'язаної вологи, допускається застосовувати оболонку без зволоження. Важливо – оболонка має бути із сухою поверхнею перед процесом копчення.
Характеристики товару:
• Калібр: 19мм. Виготовляється у вигляді гофрованих «гільз» 25 м
• Термін зберігання: 24 місяці в захищеному від джерел тепла і сонячного світла, оскільки пересушування також критично, як і перезволоження.
при температурі від 10 до 25 ° C і відносної вологості 35-55%.
• Колір – безбарвний.
Виробник: «Віскофан», Бельгія.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.