Фіброузна оболонка для сиров'ялених ковбас калібр 45 мм (Цвіль) - оболонка цієї серії має характерний малюнок, який нагадує ефект цвілі на оболонці. Глянцевий і водночас натуральний вид продуктів у цій оболонці дозволить привернути додаткову увагу покупців.
Фіброузна оболонка складається з: 50% регенерованої целюлози, 25% природної волокнистої целюлози, 20% гліцерину та 5% води. Дана оболонка має такі властивості, як м'якість та еластичність при використанні, що дозволяє виключити шлюб при виробництві ковбаси. Застосовуються при виробництві сирокопчених та сиров'ялених ковбас, а також при виробництві варено-копчених та напівкопчених ковбас з великими замінами м'ясної сировини. Виключають можливість появи жирових набряків та відшаровування оболонок у процесі зберігання.
Основні характеристики
- -Мінімальні втрати ваги готової продукції;
-Глянцевий вид готової продукції після зняття оболонки;
-Дуже висока точність контролю адгезії;
-легше ковзання при виробництві крупнокускової шинки;
-Висока механічна міцність, що дозволяє використовувати цю оболонку на всіх типах обладнання;
-Мала бактеріальна сприйнятливість;
-Рівномірність калібру;
-Широка кольорова гама оболонки;
-Висока еластичність і високі термозбіжні властивості;
-Висока проникність ароматичних речовин при копченні;
-стабільність кольору внаслідок впливу вологи при зберіганні;
-Краща пристосованість до машинної обробки завдяки більш тонкій будові;
-Можливість перенабивання батона до 10%;
-Колір оболонки - пліснява;
Підготовка оболонки:
Перед шприцюванням оболонки у відрізках замочують у теплій воді (температура 30-40 ° С), час замочування 30-60 хвилин. Гофровані оболонки замочують близько 60 хвилин. Оболонки необхідно пролити водою усередині рукава. Замочені оболонки не рекомендується зберігати понад 24 години.
Умови зберігання
Фіброузна оболонка зберігатиметься при температурі не нижче 0 градусів за цельсієм і відносною вологістю не більше 70%.
Термін придатності 24 міс.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.