Фіброузна оболонка зшита "Шишка" 60мм - дана оболонка дуже проста при використанні в домашніх умовах для будь-яких ковбасних виробів. За своїми бар'єрними властивостями наближається до поліамідної оболонки.
Замочування: у теплій (20-30*С) прісній воді протягом 5-6 хвилин.
Набивання:
Набивання шитих фіброузних оболонок фаршем необхідно проводити з урахуванням того фактора, що оболонка вусі пошкоджена, вона прошита ниткою. Наповнення таких виробів відбувається, як правило, за мінімальної швидкості подачі фаршу, що дозволить контролювати процес наповнення виробу та уникнути розривів при формуванні. Рекомендуємо обладнати окреме робоче місце з односкріпним кліпсатором. Саме наповнення ми рекомендуємо робити на номінал оболонки без переповнення та зайвого тиску на шви. Фігурні вироби (поросята, ялинки тощо) вимагають наповнення на 2\3. Так щоб ви могли надати наповненому виробу необхідну форму (а не кулю, до якої вона прагне). Можна просто приплюснути виріб на столі руками, видалити зайве повітря штрикачкою (шилом) фіброузи не бояться штрикування.
Основні характеристики:
1. Калібр 60мм.
2. Довжина 23 см.
3. Натуральний зовнішній вигляд.
4. Мінімальні втрати при виробництві та зберіганні.
5. Відсутність сторонніх запахів у продукті.
7. Стійкість до деформації.
8. Стабільність форми протягом заповнення.
9. Фаршоємність 350 гр.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.