Колагенова оболонка для ковбас калібр 45мм (Фабіос FGR) - використовується для виробництва сиров'ялених та сирокопчених ковбас, а також виробів тривалого зберігання та дозріваючих ковбас.
Основні переваги: висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу. Підготовка ковбасної оболонки до набивання фаршем полягає в замочуванні колагенової оболонки в 10% розчині кухонної солі на 5 хвилин для надання максимальної еластичності. При виготовленні сирокопчених ковбас застосовуються усі традиційні методи дозрівання. Температура обробки холодним димом ковбасних виробів має перевищувати 30 0С.
Переваги оболонки
-забезпечує швидкий процес дозрівання,
-дозволяє отримати чудовий колір копчення,
-Обсихає рівномірно з фаршем,
-Витримує великий тиск при набиванні
Підготовка оболонки:
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-15 хв для оболонки в рулоні.
Характеристики товару:
• Калібр: 45 мм. Тип FGR - оболонка, призначена для загального застосування при виробництві сиров'ялених та сирокопчених ковбасних виробів, а також виробів тривалого зберігання та дозріваючих ковбас;
• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 5 до 25 °C у герметичній упаковці.
• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 2,2-2,5 кг ковбасного фаршу.
• Виробництво "Фабіос" Польща.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.