Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
45.00грн.

Колагенова оболонка для сиров'ялених ковбас калібр 45мм (Фабіос FGR)

Модель: Колагенова оболонка для ковбас калібр 45мм (Фабіос FGR)
Відгуки: (2)
Є в наявності
45.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
45
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Колагенова оболонка для ковбас калібр 45мм (Фабіос FGR) - використовується для виробництва сиров'ялених та сирокопчених ковбас, а також виробів тривалого зберігання та дозріваючих ковбас.

Основні переваги: ​​висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу. Підготовка ковбасної оболонки до набивання фаршем полягає в замочуванні колагенової оболонки в 10% розчині кухонної солі на 5 хвилин для надання максимальної еластичності. При виготовленні сирокопчених ковбас застосовуються усі традиційні методи дозрівання. Температура обробки холодним димом ковбасних виробів має перевищувати 30 0С.

Переваги оболонки

-забезпечує швидкий процес дозрівання,
-дозволяє отримати чудовий колір копчення,
-Обсихає рівномірно з фаршем,
-Витримує великий тиск при набиванні

Підготовка оболонки:

Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-15 хв для оболонки в рулоні.

Характеристики товару:

• Калібр: 45 мм. Тип FGR - оболонка, призначена для загального застосування при виробництві сиров'ялених та сирокопчених ковбасних виробів, а також виробів тривалого зберігання та дозріваючих ковбас;

• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 5 до 25 °C у герметичній упаковці.

• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 2,2-2,5 кг ковбасного фаршу.

• Виробництво "Фабіос" Польща.

колагенова оболонка

оболочки
Калібр
45
Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
2
0
0
0
0
Микита Н
Микита Н
20.08.2023
Моя оцінка:
Швидка доставка. Гарна ціна. Для сиров'ялених ковбас оболонка цікава і якісна!
Богдан Іванович
Богдан Іванович
10.08.2023
Моя оцінка:
Краща оболонка, що я спробував. Тестував різні це - белкозін, Devro, Натурин і Фабіос. Як на мене фабіос краще. Більше тягнеться, не рветься, пристає більше до фаршу ніж в інших оболонках.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.