Колагенова оболонка для ковбас калібр 65 мм - це колагенова оболонка використовується не тільки для виготовлення варених ковбас, але й напівкопченої ковбаси, у тому числі для шинки. Структура оболонки має гарну еластичність і міцність. Більш того, має наступні властивості - відмінну пару і димопроникність. Ця оболонка термозбіжна, вона дозволяє зберігати форму ковбасних виробів при охолодженні та зберіганні.
Підготовка оболонки:
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні. Виробник - Фабіос(Польща).
Характеристики товару:
• Калібр: 65мм
• Термін зберігання: 24 місяці при температурі від 5 до 23°С у герметичній упаковці.
• Фаршеємність 1 метр оболонки можна набити 3-4 кг ковбасного фаршу.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.