Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Ви дивилися 3
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
65.00грн.

Колагенова оболонка для ковбас калібр 65(Фабіос)

Модель: Колагенова оболонка для ковбас калібр 65(Фабіос)
Відгуки: (0)
Є в наявності
65.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
65
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Колагенова оболонка для ковбас калібр 65 мм - це колагенова оболонка використовується не тільки для виготовлення варених ковбас, але й напівкопченої ковбаси, у тому числі для шинки. Структура оболонки має гарну еластичність і міцність. Більш того, має наступні властивості - відмінну пару і димопроникність. Ця оболонка термозбіжна, вона дозволяє зберігати форму ковбасних виробів при охолодженні та зберіганні.

Підготовка оболонки:

Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні. Виробник - Фабіос(Польща).

Характеристики товару:

• Калібр: 65мм

• Термін зберігання: 24 місяці при температурі від 5 до 23°С у герметичній упаковці.

• Фаршеємність 1 метр оболонки можна набити 3-4 кг ковбасного фаршу.

оболочки
Калібр
65
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Ви цікавились