Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Ви дивилися 5
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
0.00грн.

Колагенова оболонка для ковбас КОКО-Е калібр 45мм (Котекс Віскофан, махагон)

Модель: Колагенова оболонка для ковбас КОКО-Е калібр 45мм (Котекс Віскоф
Відгуки: (0)
Нет в наличии
0.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
45
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

 

Колагенова оболонка для ковбас КОКО-Е калібр 45мм – використовується для виробництва таких видів ковбасних виробів – сирокопчених, напівкопчених, варено-копчених, варених ковбас та сиров'ялених ковбасах.

Головні переваги: ​​висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу. При термообробці не рекомендується допускати температуру варіння вище 75°С.
Підготовка оболонки:

Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-10 хв для оболонки в рулоні.


Характеристики товару:

• Калібр: 45 мм. Колір Light Mahogany.

• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 15 до 20 0С вологості 60-70% у герметичній упаковці.

• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 1,8-2 кг ковбасного фаршу.

• Виробник "Котекс Віскофан ДОО" (Сербія).

оболочки
Калібр
45
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Ви цікавились