Колагенова оболонка для ковбас КОКО-Е калібр 45мм – використовується для виробництва таких видів ковбасних виробів – сирокопчених, напівкопчених, варено-копчених, варених ковбас та сиров'ялених ковбасах.
Головні переваги: висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу. При термообробці не рекомендується допускати температуру варіння вище 75°С.
Підготовка оболонки:
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-10 хв для оболонки в рулоні.
Характеристики товару:
• Калібр: 45 мм. Колір Light Mahogany.
• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 15 до 20 0С вологості 60-70% у герметичній упаковці.
• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 1,8-2 кг ковбасного фаршу.
• Виробник "Котекс Віскофан ДОО" (Сербія).
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.