Основні переваги цієї оболонки для ковбаси: висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу. Ця оболонка має характеристику ОКУ - тобто оболонка з підвищеною еластичністю; для формування варених, варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, сиров'ялених ковбас та копченостей, а також ковбас з рослинними добавками.
Підготовка оболонки:
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні.
Виробництво Білкозин (Україна).
Характеристики товару:
• Калібр: 50 мм.
• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 5 до 20 ° C в герметичній упаковці.
• Фаршоємність в 1 метр цієї оболонки можна набити 2,2-2,5 кг ковбасного фаршу.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.