Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
55.00грн.

Колагенова оболонка для ковбас (ОКУ) калібр 55мм (Білкозін)

Модель: Колагенова оболонка для ковбас (ОКУ) калібр 55мм (Білкозін)
Відгуки: (0)
Є в наявності
55.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
55
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

 

Основні переваги: ​​висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу.

Ця оболонка має характеристику ОКУ - тобто оболонка з підвищеною еластичністю; для формування варених, варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, сиров'ялених ковбас та копченостей, а також ковбас з рослинними добавками.

Підготовка оболонки:

Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-25 хв для оболонки в рулоні.

Характеристики товару:

• Калібр: 55 мм.

• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 5 до 20 °C у герметичній упаковці.

• Фаршоємність в 1 метр цієї оболонки можна набити 2,6-2,9 кг ковбасного фаршу.

оболочки
Калібр
55
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.