Їстівна колагенова оболонка, застосовується для виробництва сосисок, сардельок, напівкопчених, варено-копчених ковбасок з натуральним укусом.
Переваги оболонки
— перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою;
- Забезпечує стабільність діаметра;
паро-газопроникність оболонки забезпечує проникнення в продукт ароматичних речовин при копченні, що дозволяє зберегти аромат виробів протягом усього терміну зберігання;
- Не вимагає попереднього замочування;
- їстівна оболонка в готовому продукті "ніжна", має приємний натуральний "укус".
Підготовка оболонки:
Сосичну гофровану оболонку перед формуванням не замочують. При необхідності допустимо занурення гофрованої трубки на 1-2 секунди у воду при температурі 15-20 °С.
Їстівні види сосисочної оболонки наповнюються без попередньої підготовки; їх замочування неприпустимо.
Виробник: Білкозін (Україна)
Характеристики товару:
• Калібр: 19 мм. Виготовляється у вигляді гофрованих «гільз» 15 м
• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 15 до 20 °C у герметичній упаковці.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.