Колагенова оболонка для сосисок калібр 21мм (Білкозін-advanced, 15 метрів) - їстівна колагенова оболонка виготовлена з колагенових волокон, виділених у процесі обробки зі спилювання шкір великої рогатої худоби.
Має широкий діапазон застосування: сосиски, сардельки, варено-копчені, напівкопчені та сирокопчені ковбаски.
Основні переваги: висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу.
Увага: При підвищенні температури обсмажування вище 75 ºС відбувається руйнування колагену, що призводить до розриву оболонки. По той же причине температура варки не должна превышать 65 ºС. Доваривание производится при температуре 75 °С. Оболочку хранят в сухом помещении при температуре 15 – 20 0С и влажности 60-70% в упаковке изготовителя.
При хранении оболочки при более низких температурах ее необходимо предварительно выдержать в течение 24 часов при комнатной температуре.
Підготовка оболонки:
Сосисочну гофровану оболонку перед формуванням не замочують. При необхідності допустимо занурення гофрованої трубки на 1-2 секунди у воду при температурі 15-20 °С.
Їстівні види сосисочної оболонки наповнюються без попередньої підготовки; їх замочування неприпустимо.
Характеристики товару:
• Калібр: 21 мм (у гільзі 15 метрів).
• Термін зберігання: 24 місяці при температурі 10–20°С та відносній вологості 60–70%.код85
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.