Їстівна колагенова оболонка, застосовується для виробництва сосисок, сарделок, напівкопчених, варено-копчених ковбасок із натуральним «укусом».
Переваги оболонки
- Перевищує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою;
- Забезпечує стабільність діаметра;
- паро-газопроникність оболонки забезпечує проникнення в продукт ароматичних речовин під час копчення, що дозволяє зберегти аромат виробів протягом усього терміну зберігання;
- Не вимагає попереднього замочування; - їстівна оболонка в готовому продукті "ніжна", має приємний натуральний "укус".
Рекомендовані режими термообробки
Вид процесу
|
Час процесу, хв | Робоча температура, °С |
Осад | 15 | — |
Сушіння | 35 | 55 |
Копчення | 10 | 60 |
Вентиляція камера | 5 | — |
ІІ-ге Копчення | 15 | 60 |
Вентиляція камери | 5 | — |
ІІІ-те Копчення | 15 | 60 |
Варка | 30 | 75 |
Після закінчення процесу термообробки сосисок та сарделок рекомендується провести душування до температури в центрі батону від 25°С до 30°С.
Підготовка оболонки:
Сосичну гофровану оболонку перед формуванням не замочують. При необхідності допустимо занурення гофрованої трубки на 1-2 секунди у воду при температурі 15-20 °С. Їстівні види сосисочної оболонки наповнюються без попередньої підготовки; їхнє замочування неприпустимо.
Виробник: Білкозін (Україна)
Характеристики товару:
• Калібр: 22 мм. Виготовляється у вигляді гофрованих «гільз» 15 м
• Термін зберігання: 36 місяців при температурі від 15 до 20 ° C в герметичній упаковці.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.