Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
120.00грн.

Колагенова оболонка для сосисок калібр 22 мм (Білкозін-advanced hot, 15 метрів)

Модель: Колагенова оболонка для сосисок 22 мм (advanced hot)
Відгуки: (0)
Є в наявності
120.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
22
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Їстівна колагенова оболонка, застосовується для виробництва сосисок, сарделок, напівкопчених, варено-копчених ковбасок із натуральним «укусом».

Переваги оболонки

- Перевищує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою;

- Забезпечує стабільність діаметра;

- паро-газопроникність оболонки забезпечує проникнення в продукт ароматичних речовин під час копчення, що дозволяє зберегти аромат виробів протягом усього       терміну зберігання;

- Не вимагає попереднього замочування; - їстівна оболонка в готовому продукті "ніжна", має приємний натуральний "укус".

Рекомендовані режими термообробки

Вид процесу
 
Час процесу, хв Робоча температура, °С
Осад 15
Сушіння 35 55
Копчення 10 60
Вентиляція камера 5
ІІ-ге Копчення 15 60
Вентиляція камери 5
ІІІ-те Копчення 15 60
Варка 30 75

Після закінчення процесу термообробки сосисок та сарделок рекомендується провести душування до температури в центрі батону від 25°С до 30°С.

Підготовка оболонки:

Сосичну гофровану оболонку перед формуванням не замочують. При необхідності допустимо занурення гофрованої трубки на 1-2 секунди у воду при температурі 15-20 °С. Їстівні види сосисочної оболонки наповнюються без попередньої підготовки; їхнє замочування неприпустимо.

Виробник: Білкозін (Україна)

Характеристики товару:

• Калібр: 22 мм. Виготовляється у вигляді гофрованих «гільз» 15 м

• Термін зберігання: 36 місяців при температурі від 15 до 20 ° C в герметичній упаковці.

оболочки
Калібр
22
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.