Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Ви дивилися 1
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
0.00грн.

Колагенова оболонка для сосисок калібр 24 мм (Белкозин-advanced fresh, 15 метрів)

Модель: Колагенова оболонка для сосисок калібр 24 мм (Белкозин-advanced
Відгуки: (0)
Нет в наличии
0.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
24
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Їстівна колагенова оболонка, застосовується для виробництва «сирих» сосисок, що піддаються подальшій термічній обробці на підприємствах громадського харчування або в домашніх умовах.

Переваги оболонок

-перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою;

-Забезпечує стабільність діаметра;

-паро-, газопроникність оболонки забезпечує проникнення в продукт ароматичних речовин при копченні, що дозволяє зберегти аромат виробів протягом усього терміну зберігання;

- Не вимагає попереднього замочування;

- їстівна оболонка в готовому продукті "ніжна", має приємний натуральний "укус".

СФЕРА ВИКОРИСТАННЯ:

Ковбаски для гриля;
Ковбаски для запікання у духовці; Для запікання на сковороді не використовувати;
Ковбаски для смаження на відкритому вогні;
Продукція, призначена для заморожування;

Підготовка оболонки:

Гофровану оболонку перед формуванням не замочують. При необхідності допустимо занурення гофрованої трубки на 1-2 секунди у воду при температурі 15-20 °С.
Їстівні види сосисочної оболонки наповнюються без попередньої підготовки; їх замочування неприпустимо.

Виробник: Білкозін (Україна)

Характеристики товару:

• Калібр: 24 мм. Виготовляється у вигляді гофрованих «гільз» 15 м

• Термін зберігання: 36 місяців при температурі від 10 до 20°С та відносній вологості 40-75% у герметичній упаковці.

.

оболочки
Калібр
24
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Ви цікавились