Їстівна колагенова оболонка, застосовується для виробництва «сирих» сосисок, що піддаються подальшій термічній обробці на підприємствах громадського харчування або в домашніх умовах.
Переваги оболонок
-перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою;
-Забезпечує стабільність діаметра;
-паро-, газопроникність оболонки забезпечує проникнення в продукт ароматичних речовин при копченні, що дозволяє зберегти аромат виробів протягом усього терміну зберігання;
- Не вимагає попереднього замочування;
- їстівна оболонка в готовому продукті "ніжна", має приємний натуральний "укус".
СФЕРА ВИКОРИСТАННЯ:
Ковбаски для гриля;
Ковбаски для запікання у духовці; Для запікання на сковороді не використовувати;
Ковбаски для смаження на відкритому вогні;
Продукція, призначена для заморожування;
Підготовка оболонки:
Гофровану оболонку перед формуванням не замочують. При необхідності допустимо занурення гофрованої трубки на 1-2 секунди у воду при температурі 15-20 °С.
Їстівні види сосисочної оболонки наповнюються без попередньої підготовки; їх замочування неприпустимо.
Виробник: Білкозін (Україна)
Характеристики товару:
• Калібр: 24 мм. Виготовляється у вигляді гофрованих «гільз» 15 м
• Термін зберігання: 36 місяців при температурі від 10 до 20°С та відносній вологості 40-75% у герметичній упаковці.
.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.