Колагенова оболонка для сосисок калібр 24мм (Devro, 14,3 метра) - їстівна колагенова оболонка Devro Fine-C виготовлена з колагенових волокон, виділених у процесі обробки зі спилювання шкур великої рогатої худоби. Має широкий діапазон застосування: сосиски, сардельки, варено-копчені, напівкопчені та сирокопчені ковбаски.
Основні переваги: висока міцність та еластичність, бактеріальна чистота, натуральний зовнішній вигляд продукту, оптимальне поглинання диму та проникність при копченні, стабільність форми ковбасного виробу. Увага: При підвищенні температури обсмажування вище 75 ºС відбувається руйнування колагену, що призводить до розриву оболонки. З тієї ж причини температура варіння має перевищувати 65 ºС. Доварювання проводиться за температури 75 °С. Оболонку зберігають у сухому приміщенні при температурі 15 – 20 0С та вологості 60-70% в упаковці виробника. У разі зберігання оболонки за більш низьких температур її необхідно попередньо витримати протягом 24 годин при кімнатній температурі.
Підготовка оболонки:
Сосичну гофровану оболонку перед формуванням не замочують. При необхідності допустимо занурення гофрованої трубки на 1-2 секунди у воду при температурі 15-20 °С.
Їстівні види сосисочної оболонки наповнюються без попередньої підготовки; їх замочування неприпустимо.
Характеристики товару:
• Калібр: 24 мм (у гільзі 14,3 метра).
• Колір: безбарвний.
• Термін зберігання: 24 місяці при температурі 10–20°С та відносній вологості 60–70%.
• Виробництво "Devro Fine-C" Чехія.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.