Колагенова оболонка калібр 45 мм кільцева (Фабіос) - застосовується для таких груп ковбас: напівкопчених, варено-копчених і сирокопчених ковбас. Особлива структура кільцевої оболонки дозволяє при копченні ароматичних речовин диму проникати через стінку всередину продукту і зберігати аромат ковбасних виробів протягом терміну зберігання. Парогазопроникність сприяє інтенсифікації нагріву продукту та зниженню виробничих витрат на 3-4 % (за рахунок економії теплової та електричної енергії).
Властивості оболонки
- забезпечує круглу форму та апетитний вигляд,
- імітує натуральні кишки,
- надають виробам після копчення природного та стійкого кольору,
- природно обсихають з фаршем,
- проникна для водяної пари та диму,
- міцна при наповненні та кліпсуванні,
- гарантує справний та ефективний перебіг технологічного процесу.
Тип FWR – для сирокопчених виробів та виробів тривалого зберігання, традиційний діаметр кільця,
Підготовка оболонки:
Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-15 хв для оболонки в рулоні.
Оболонка не потребує спеціалізованої термообробки. Термообробка може проводитись за режимами підприємства. Єдине, що слід враховувати, що у стадії варіння температура має перевищувати 75С.
Характеристики товару:
• Калібр: 45 мм.
• Термін зберігання: 18 місяців при температурі від 15 до 20 °C у герметичній упаковці. У разі транспортування оболонки в умовах низьких температур слід оболонку витримати протягом доби, при кімнатній температурі не розкриваючи упаковки.
• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 2,2-2,5 кг ковбасного фаршу.
• Виробництво "Фабіос" Польща.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.