Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Ви дивилися 4
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
0.00грн.

Колагенова оболонка калібр 45 мм кільцева (Фабіос)

Модель: Колагенова оболонка калібр 45 мм кільцева (Фабіос)
Відгуки: (0)
Нет в наличии
0.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
45
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Колагенова оболонка калібр 45 мм кільцева (Фабіос) - застосовується для таких груп ковбас: напівкопчених, варено-копчених і сирокопчених ковбас. Особлива структура кільцевої оболонки дозволяє при копченні ароматичних речовин диму проникати через стінку всередину продукту і зберігати аромат ковбасних виробів протягом терміну зберігання. Парогазопроникність сприяє інтенсифікації нагріву продукту та зниженню виробничих витрат на 3-4 % (за рахунок економії теплової та електричної енергії).

Властивості оболонки

- забезпечує круглу форму та апетитний вигляд,
- імітує натуральні кишки,
- надають виробам після копчення природного та стійкого кольору,
- природно обсихають з фаршем,
- проникна для водяної пари та диму,
- міцна при наповненні та кліпсуванні,
- гарантує справний та ефективний перебіг технологічного процесу.
Тип FWR – для сирокопчених виробів та виробів тривалого зберігання, традиційний діаметр кільця,

Підготовка оболонки:

Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі при кімнатній температурі, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого – робить її «жорсткішою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування роблять при кімнатній температурі (15-25 ° С) протягом 5-15 хв для оболонки в рулоні.

Оболонка не потребує спеціалізованої термообробки. Термообробка може проводитись за режимами підприємства. Єдине, що слід враховувати, що у стадії варіння температура має перевищувати 75С.

Характеристики товару:

• Калібр: 45 мм.

• Термін зберігання: 18 місяців при температурі від 15 до 20 °C у герметичній упаковці. У разі транспортування оболонки в умовах низьких температур слід оболонку витримати протягом доби, при кімнатній температурі не розкриваючи упаковки.

• Фаршеємність 1 метр цієї оболонки можна набити 2,2-2,5 кг ковбасного фаршу.

• Виробництво "Фабіос" Польща.

оболочки
Калібр
45
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Ви цікавились
Суміш Спецій для риби "Кримська"
0
В наявності
37.00грн.
Суміш спецій "Для Бараніни"
0
В наявності
35.00грн.
Суміш Спецій "Для копчення та в'ялення м'яса"
0
В наявності
35.00грн.