Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
0.00грн.

Поліамідна оболонка для ковбас калібр 32 мм, коричнева (Gasior)

Модель: Поліамідна оболонка для ковбас калібр 32 мм, коричнева (Gasior)
Відгуки: (0)
Нет в наличии
0.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
32
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Поліамідна оболонка для ковбас калібр 32 мм, коричнева (Gasior) - виготовляється з полімерної плівки, яка має 5 шарове покриття. Звідси й безліч можливостей для приготування варених ковбас, зельців, кров'яних, ліверних ковбас та шинкових продуктів. П'ятишарове покриття дозволяє не переживати за проколи, у тому числі й за еластичність оболонки, яка дуже добре тягнеться. Широке використання привертає велику цікавість у наших клієнтів.

Позитивні відгуки яких говорять самі за себе. Оболонка представлена ​​у нашому магазині є прозорою.

Властивості та особливості:

Поліамідна оболонка «Gasior» у порівнянні з віскозно-армованими, натуральними та білковими має ряд переваг:

термостійкістю;
низькою газо-, паро-і вологопроникністю;
високою механічною міцністю;
жиронепроникністю;
кліпсованість;
легкознімність.
Підготовка оболонки:

Поліамідну оболонку перед використанням слід розкроїти на відрізки необхідної довжини, замочити у воді при температурі від +18 до +25 °С і витримати протягом 30 хвилин. Увага: Категорично забороняється замочувати оболонку в гарячій воді - це може призвести до неконтрольованої термоусадки.

Характеристики товару:

• Калібр: 32мм.

• Термін зберігання: 24 місяці при кімнатній температурі не вище +25 °С та відносній вологості не більше 80%.

• Фаршеємність 1 метр оболонки можна набити 1-1,1 кг ковбасного фаршу.

оболочки
Калібр
32
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.