Поліамідна оболонка для ковбас калібр 32 мм, коричнева (Gasior) - виготовляється з полімерної плівки, яка має 5 шарове покриття. Звідси й безліч можливостей для приготування варених ковбас, зельців, кров'яних, ліверних ковбас та шинкових продуктів. П'ятишарове покриття дозволяє не переживати за проколи, у тому числі й за еластичність оболонки, яка дуже добре тягнеться. Широке використання привертає велику цікавість у наших клієнтів.
Позитивні відгуки яких говорять самі за себе. Оболонка представлена у нашому магазині є прозорою.
Властивості та особливості:
Поліамідна оболонка «Gasior» у порівнянні з віскозно-армованими, натуральними та білковими має ряд переваг:
термостійкістю;
низькою газо-, паро-і вологопроникністю;
високою механічною міцністю;
жиронепроникністю;
кліпсованість;
легкознімність.
Підготовка оболонки:
Поліамідну оболонку перед використанням слід розкроїти на відрізки необхідної довжини, замочити у воді при температурі від +18 до +25 °С і витримати протягом 30 хвилин. Увага: Категорично забороняється замочувати оболонку в гарячій воді - це може призвести до неконтрольованої термоусадки.
Характеристики товару:
• Калібр: 32мм.
• Термін зберігання: 24 місяці при кімнатній температурі не вище +25 °С та відносній вологості не більше 80%.
• Фаршеємність 1 метр оболонки можна набити 1-1,1 кг ковбасного фаршу.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.