Поліамідна оболонка для ковбас калібр 40 мм, коричнева (Nalophan) - оболонка абсолютна позбавлена запаху та смаку, непроникна для води та жиру, добре тримає форму. Звідси й безліч можливостей для приготування варених ковбас, зельців, кров'яних, ліверних ковбас та шинкових продуктів. П'ятишарове покриття дозволяє не переживати за проколи. Широке використання привертає велику цікавість у наших клієнтів.
Властивості та особливості:
Поліамідна оболонка «Nalophan» у порівнянні з віскозно-армованими, натуральними та білковими має ряд переваг:
- термостійкістю;
низькою газо-, паро-і вологопроникністю;
високою механічною міцністю;
жиронепроникністю;
кліпсованість;
легкознімність.
Підготовка оболонки:
Поліамідну оболонку перед використанням слід розкроїти на відрізки необхідної довжини, замочити у воді при температурі від +18 до +25 °С і витримати протягом 30 хвилин. Увага: Категорично забороняється замочувати оболонку в гарячій воді - це може призвести до неконтрольованої термоусадки.
Характеристики товару:
• Калібр: 40мм.
• Термін зберігання: 24 місяці при кімнатній температурі не вище +25 °С та відносній вологості не більше 80%.
• Фаршеємність 1 метр оболонки можна набити 1,5-1,8 кг ковбасного фаршу.
Виробник Nalophan Німеччина.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.