Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
35.00грн.

Поліамідна оболонка для ковбас калібр 80 мм, червона

Модель: Поліамідна оболонка для ковбас калібр 80 мм, червона
Відгуки: (0)
Нет в наличии
35.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
80
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Поліамідна оболонка для ковбас калібр 80 мм - виготовляється з полімерної плівки, яка має 5-шарове покриття. Поліамідна оболонка має високі бар'єрні властивості, завдяки яким оберігають продукт від проникнення газоподібних речовин, особливо атмосферного кисню, що дозволяє уникнути процесів окислення та забезпечити тривалі терміни зберігання ковбас. Вологонепроникність дозволяє захистити продукт від втрат ваги при варінні та зберіганні.

Звідси і безліч можливостей для приготування варених ковбас, кров'яних, ліверних ковбас, зельців, паштетів, плавлених сирів та шинкових продуктів. П'ятишарове покриття дозволяє не переживати за проколи, у тому числі й за еластичність оболонки, яка дуже добре тягнеться.

Позитивні відгуки яких говорять самі за себе.

Поліамідну оболонку перед використанням слід розкроїти на відрізки необхідної довжини, замочити у воді при температурі від +18 до +25 °С і витримати протягом 30 хвилин. Увага: Категорично забороняється замочувати оболонку у гарячій воді.

Оболонка, яка зберігалася при температурі нижче 0 °С, повинна бути витримана при кімнатній температурі не менше доби перед використанням.

Характеристики товару:

• Калібр: 80мм.

• Колір: копчення.

• Термін зберігання: 24 місяці при кімнатній температурі не вище +25 °С та відносній вологості не більше 80%.

• Фаршеємність в 1 метр оболонки можна набити 3-3,2 кг ковбасного фаршу.

оболочки
Калібр
80
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.