Поліамідна оболонка для ковбас калібр 80 мм - виготовляється з полімерної плівки, яка має 5-шарове покриття. Поліамідна оболонка має високі бар'єрні властивості, завдяки яким оберігають продукт від проникнення газоподібних речовин, особливо атмосферного кисню, що дозволяє уникнути процесів окислення та забезпечити тривалі терміни зберігання ковбас. Вологонепроникність дозволяє захистити продукт від втрат ваги при варінні та зберіганні.
Звідси і безліч можливостей для приготування варених ковбас, кров'яних, ліверних ковбас, зельців, паштетів, плавлених сирів та шинкових продуктів. П'ятишарове покриття дозволяє не переживати за проколи, у тому числі й за еластичність оболонки, яка дуже добре тягнеться.
Позитивні відгуки яких говорять самі за себе.
Поліамідну оболонку перед використанням слід розкроїти на відрізки необхідної довжини, замочити у воді при температурі від +18 до +25 °С і витримати протягом 30 хвилин. Увага: Категорично забороняється замочувати оболонку у гарячій воді.
Оболонка, яка зберігалася при температурі нижче 0 °С, повинна бути витримана при кімнатній температурі не менше доби перед використанням.
Характеристики товару:
• Калібр: 80мм.
• Колір: копчення.
• Термін зберігання: 24 місяці при кімнатній температурі не вище +25 °С та відносній вологості не більше 80%.
• Фаршеємність в 1 метр оболонки можна набити 3-3,2 кг ковбасного фаршу.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.