Поліамідна оболонка для сарделок калібр 34мм - ідеальний варіант використання цієї оболонки при виготовленні всіх видів сарделок та варених ковбас невеликого діаметру. Більш того, має наступні властивості - міцність і еластичність, низька киснева і вологопроникність, здатність до термоусадки, висока проникність для пари і диму. Блиск оболонки забезпечує ковбасним виробам зразковий зовнішній вигляд. Через низьку адгезію до різних видів фаршів, ця оболонка легко знімається після охолодження. Цю оболонку можна відразу використовувати у роботі без додаткової підготовки. Важливий момент – оболонка підходить тільки для варіння.
Підготовка оболонки:
Багатошарові ковбасні оболонки необхідно замочувати в питній воді з температурою не вище 25 °С, використання теплішої води може призвести до неконтрольованої термоусадки. При використанні гофрованих трубок необхідно стежити, щоб вода вільно проникала всередину них.
У гофрованих трубках замочування відбувається 45-60 хв.
Ковбасні вироби у цій оболонці мають більший термін придатності.
Може поставлятися різних кольорів та відтінків.
Характеристики товару:
• Калібр: 32мм. Виготовляється у вигляді гофрованих «гільз» 30 м
• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 8 до 25 ° C в закритих приміщеннях і відносній вологості 50-60%.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.