Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
0.00грн.

Поліамідна оболонка для сарделок калібр 34мм

Модель: Поліамідна оболонка для сарделок калібр 34мм
Відгуки: (0)
Нет в наличии
0.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Калібр
34
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

 

Поліамідна оболонка для сарделок калібр 34мм - ідеальний варіант використання цієї оболонки при виготовленні всіх видів сарделок та варених ковбас невеликого діаметру. Більш того, має наступні властивості - міцність і еластичність, низька киснева і вологопроникність, здатність до термоусадки, висока проникність для пари і диму. Блиск оболонки забезпечує ковбасним виробам зразковий зовнішній вигляд. Через низьку адгезію до різних видів фаршів, ця оболонка легко знімається після охолодження. Цю оболонку можна відразу використовувати у роботі без додаткової підготовки. Важливий момент – оболонка підходить тільки для варіння.

Підготовка оболонки:

Багатошарові ковбасні оболонки необхідно замочувати в питній воді з температурою не вище 25 °С, використання теплішої води може призвести до неконтрольованої термоусадки. При використанні гофрованих трубок необхідно стежити, щоб вода вільно проникала всередину них.

У гофрованих трубках замочування відбувається 45-60 хв.

Ковбасні вироби у цій оболонці мають більший термін придатності.

Може поставлятися різних кольорів та відтінків.

Характеристики товару:

• Калібр: 34мм. Виготовляється у вигляді гофрованих «гільз» 33,3 м

• Термін зберігання: 12 місяців при температурі від 8 до 25 ° C в закритих приміщеннях і відносній вологості 50-60%.

оболочки
Калібр
34
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.