Поліамідна оболонка для сосисок калібр 19 мм - виготовляється з полімерної плівки, яка володіє такими основними властивостями: високою міцністю та еластичністю, низькою кисневою та вологопроникністю, здатністю до термоусадки а також чистотою оболонки, що виражається в безпеці зіткнення. Основне місце застосування - це сосиски, чи то варені чи запечені. Оболонка є одношаровою. Гільза складена навпіл без розриву цілісності, щоб максимально знизити ризик пошкоджень під час транспортування.
Підготовка оболонки:
Багатошарові ковбасні оболонки необхідно замочувати в питній воді з температурою не вище 25 °С, використання теплішої води може призвести до неконтрольованої термоусадки. При використанні гофрованих трубок слід стежити за тим, щоб вода вільно проникала всередину.
У гофрованих трубках замочування відбувається 45-60 хв.
Характеристики товару:
• Калібр: 19мм. Виготовляється у вигляді гофрованих «гільз» 25 м
• Термін зберігання: 12 міс при температурі від 8 до 25 ° C в закритих приміщеннях і відносній вологості 50-60%.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.