Поліамідна оболонка для сосисок калібр 24мм – ідеальний варіант використання цієї оболонки при випуску сосисок, ковбасок, сарделок. Її відмінна проникність та блиск оболонки забезпечують ковбасним виробам зразковий вигляд. Більш того, має наступні властивості - міцність і еластичність, низька киснева і вологопроникність, здатність до термоусадки. Що особливо важливо, зберігає смак та свій аромат. Можна одразу використовувати в роботі без додаткової підготовки. Витримує високі температурні режими (до 100 ° С). Легко знімається після охолодження. Важливий момент – для гриля вона не підходить
Підготовка оболонки:
Багатошарові ковбасні оболонки необхідно замочувати в питній воді з температурою не вище 25 °С, використання теплішої води може призвести до неконтрольованої термоусадки. При використанні гофрованих трубок слід стежити за тим, щоб вода вільно проникала всередину.
У гофрованих трубках замочування відбувається 45-60 хв.
Може поставлятися різних кольорів та відтінків.
Характеристики товару:
• Калібр: 24мм. Виготовляється у вигляді гофрованих "гільз" 33.3 м
• Термін зберігання: 12 міс при температурі від 8 до 25 ° C в закритих приміщеннях і відносній вологості 50-60%.
• Виробник : Пентопак Україна
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.