Агар-агар 1200 - це рослинний загусник. Желюючі здібності агар-агару набагато кращі, ніж у желатину, тому в процесі приготування його потрібно приблизно в 3 рази менше. Агар-агар застигає швидше, що є незаперечною зручністю для кулінарів та кондитерів. Так як агар отримують з водоростей, він містить велику кількість йоду та кальцію, що благотворно впливає на щитовидну залозу та кістки.
Найчастіше агар-агар використовують як желеутворюючий компонент і загусник при приготуванні кондитерських виробів - мармеладу, джему, зефіру, суфле, пудингів пастили, начинки для цукерок. Крім цього, агар-агар може додаватися при виробництві різних консервів, наприклад, м'ясних, овочевих та рибних, пива, морозива, майонезу, соку, молока, що згущує|згущає|.
Завдяки нульовій кількості калорій агар-агар застосовується для створення продуктів, які підходять людям з цукровим діабетом.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.