Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
25.00грн.

Лактоза (молочний цукор)

Модель: Лактоза (молочний цукор)
Відгуки: (0)
Є в наявності
25.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Лактоза – це білий або світло-жовтий кристалічний порошок без запаху з солодкуватим смаком (порівняно з цукром у 3 рази менш солодким). Це основний вуглець молока. Молочний цукор розчиняється у воді, піридині, етанолі, розведених водою, у чистому спирті та ефірі не розчинний. Це активний вуглевод, що входить до групи дисахаридів, до його складу входять молекули галактози та глюкози. Його густина становить 1,525 г/см³. При розщепленні лактози за участю бета-галактозидази утворюються моносахариди.

Для отримання молочного цукру використовують солодку сироватку, кислотність якої не перевищує 20°С, а кількість лактози, що міститься в ній, становить мінімум 4,5%.
Застосовується:

      Для виробництва харчових продуктів, наприклад, дитячого харчування, різних видів молочних продуктів, молока, що згущує, шоколаду, кондитерських виробів, алкогольних напоїв, виробів з м'яса;
      Для виготовлення продуктів, призначених для харчування спортсменів та діабетиків;
      При випіканні хлібобулочних виробів, приготуванні картоплі фрі, його додавання надає гарного коричневого кольору;
      В якості основи при виготовленні ароматизуючих, підсолоджують, підсилюють смак добавок виробів;
      Для фармакологічних препаратів як сполучний компонент при виготовленні таблеток, жувальних лікарських форм та сиропів. З лактози виробляють живильні середовища, необхідні отримання пеніциліну;
     Додається до кормів для тварин.
     Ковбаси, сосиски, паштети, інші м'ясні напівфабрикати – до складу цих категорій продуктів виробники додають лактозу. У цьому випадку лактоза виступає як стабілізуючий компонент – консистенція продуктів стає одноріднішою, а термін придатності збільшується. Насолода лактози до всього пом'якшує і балансує солоний смак ковбас.

Рекомендоване дозування: для ковбас, що швидко дозрівають до 1%, для повільно дозрівають ковбас до 0,5%. У всіх інших випадках згідно з рецептурою.

Термін зберігання – 24 міс.

У упаковці 50 гр.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.