Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
28.00грн.

Натрій ізоаскорбінат

Модель: Натрій ізоаскорбінат
Відгуки: (0)
Є в наявності
28.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Натрій ізоаскорбінат – харчова добавка Е316. Ізоаскорбінат натрію здатний уповільнювати процеси окиснення органічних сполук. На вигляд є кристали білого кольору, майже мають запаху із солонуватим смаком. Застосування добавки Е316 у продуктах дозволяє збільшувати їх термін придатності у кілька разів. Завдяки антиокислювальним властивостям ізоаскорбінату натрію, добавка зберігає свіжість та аромат продуктів, запобігаючи утворенню в них канцерогенних нітрозамінів. При виробництві м'ясної продукції та при виробництві ковбаси харчовий антиоксидант не тільки зберігає забарвлення м'яса, але й прискорює його посол або маринування, а також сприяє покращенню смако-ароматичних властивостей та є регулятором кислотності. При використанні ізоаскорбінату натрію можна знизити витрати на третину нітритів. Для прискорення утворення інтенсивного та стійкого фарбування ковбас, скорочення тривалості обсмажування при виготовленні ковбасних виробів додають аскорбінат або ізоаскорбінат натрію. При приготуванні фаршу ковбасних виробів аскорбінат або ізоаскорбінат натрію додають у кількості 0,5% маси сировини у вигляді водного 5% розчину.

Норма внесення: ізоаскорбінат натрію дозується – 0,5 г на 1 кг фаршу.

У упаковці 50 грам.

Термін придатності до споживання: 24 міс.

Виробництво Польща.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.