Нітритно-калійна сіль Suprasel Bacon Curing - це спеціальна сольова суміш з доданим нітриту натрію 0,4% і нітрату калію 0,3% ідеально підходить для посолу м'ясних виробів холодного копчення, в'ялених м'ясних делікатесів та продуктів тривалого зберігання.
Переваги:
• Suprasel Bacon Curing сіль ідеально підходить для в'ялених м'ясних продуктів та м'ясопродуктів холодного копчення (копченостей та ковбас);
• Оскільки триваліший період розкладання нітратів у порівнянні з нітритами, при формуванні кольору м'ясного продукту, і це допомагає підтримувати яскравіший і більш стабільний колір, а також хороші мікробіологічні властивості при обробці та зберіганні м'ясного продукту;
• Suprasel Bacon Curing сіль особливо корисно використовувати, якщо процес дозрівання/осадки м'ясопродуктів недостатньо збалансований і якщо на виробництві відбуваються відхилення від необхідних технологічних параметрів – температури, відносної вологості повітря (тобто без сучасних камер з клімат-контролем);
• Кількість Suprasel Bacon Curing солі, що рекомендується, становить не більше 2%. Потрібна кількість солі за рецептурою досягається шляхом додавання додаткової відсутньої кількості звичайної кухонної солі.
• Використання солі Suprasel Bacon Curing не тільки зручно, але й економічно, оскільки вона змішується з більш дешевою харчовою сіллю, а також може значно покращити якість кінцевого м'ясопродукту (стабільніше натуральне яскраве забарвлення, мікробіологічна стабільність виробу тощо).
• Suprasel Bacon Curing - це найчистіша за хімічними та мікробіологічними показниками сіль, що продаються сьогодні в Європі та Україні.
• Нітритно-калійна сіль преміум класу Suprasel вироблена компанією AkzoNobel Salt Specialties (Данія) за запатентованою технологією.
Норма внесення:
Для м'яса чи фаршу становить трохи більше 20 гр на 1 кг залежно від рецептури.
Термін зберігання – 36 місяців у сухому, прохолодному місці.
Виробництво Suprasel Данія.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.