Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
25.00грн.

Нітритно-калійна сіль Suprasel Bacon Curing

Модель: Нітритно-калійна сіль Suprasel Bacon Curing
Відгуки: (2)
Є в наявності
25.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Нітритно-калійна сіль Suprasel Bacon Curing - це спеціальна сольова суміш з доданим нітриту натрію 0,4% і нітрату калію 0,3% ідеально підходить для посолу м'ясних виробів холодного копчення, в'ялених м'ясних делікатесів та продуктів тривалого зберігання.

Переваги:

• Suprasel Bacon Curing сіль ідеально підходить для в'ялених м'ясних продуктів та м'ясопродуктів холодного копчення (копченостей та ковбас);

• Оскільки триваліший період розкладання нітратів у порівнянні з нітритами, при формуванні кольору м'ясного продукту, і це допомагає підтримувати яскравіший і більш стабільний колір, а також хороші мікробіологічні властивості при обробці та зберіганні м'ясного продукту;

• Suprasel Bacon Curing сіль особливо корисно використовувати, якщо процес дозрівання/осадки м'ясопродуктів недостатньо збалансований і якщо на виробництві відбуваються відхилення від необхідних технологічних параметрів – температури, відносної вологості повітря (тобто без сучасних камер з клімат-контролем);

• Кількість Suprasel Bacon Curing солі, що рекомендується, становить не більше 2%. Потрібна кількість солі за рецептурою досягається шляхом додавання додаткової відсутньої кількості звичайної кухонної солі.

• Використання солі Suprasel Bacon Curing не тільки зручно, але й економічно, оскільки вона змішується з більш дешевою харчовою сіллю, а також може значно покращити якість кінцевого м'ясопродукту (стабільніше натуральне яскраве забарвлення, мікробіологічна стабільність виробу тощо).

• Suprasel Bacon Curing - це найчистіша за хімічними та мікробіологічними показниками сіль, що продаються сьогодні в Європі та Україні.

• Нітритно-калійна сіль преміум класу Suprasel вироблена компанією AkzoNobel Salt Specialties (Данія) за запатентованою технологією.

Норма внесення:

Для м'яса чи фаршу становить трохи більше 20 гр на 1 кг  залежно від рецептури.

Термін зберігання – 36 місяців у сухому, прохолодному місці.

Виробництво Suprasel Данія.

Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товара
2
0
0
0
0
Олена
Олена
18.07.2023
Моя оцінка:
Дійсно краща сіль для сирокопчених виробів з тривалим терміном засолювання , тобто для моїх ідеальних делікатесів!! Дякую Пан Ковбаскін
Віталій
Віталій
05.04.2023
Моя оцінка:
Чудова суміш для сикоропчених продуктів

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.