Рис ферментований - натуральний барвник, отриманий ферментацією рисового борошна грибковими культурами Monascus purpureus. Застосовується у м'ясопереробній промисловості у процесі виробництва м'ясопродуктів задля досягнення стабільного кольору. Ферментований рис призначений для отримання гарантованого кольору при виробництві м'ясопродуктів, регулювання ступеня фарбування продукту та покращення його виду. Крім того, ферментований рис, дає можливість покращення виду готового виробу, надає готовому продукту червоного відтінку і має нейтральний смак.
Ферментований рис є абсолютно нешкідливим, т.к. не містить штучних та синтетичних компонентів. Рекомендується вносити на початкових етапах фаршування.
Харчовий барвник, ферментований рис, - призначений для використання під час виробництва наступних м'ясопродуктів:
варених ковбасних виробів
м'ясних хлібів
напівкопчених та варено-копчених ковбас
паштетів
Норма внесення: 0,5 -1 гр на 1 кг сировини.
У пакеті 50 грам.
Термін зберігання – 24 місяці у сухому, прохолодному місці.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.