Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
35.00грн.

Соєвий ізольований білок

Модель: Соєвий ізольований білок
Відгуки: (0)
Є в наявності
35.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Соєвий ізольований білок - це харчова добавка багата на білок. З назви зрозуміло, що білок (протеїн, поліпептид) виділено із сої. Тобто. це рослинний протеїн. Ізолят одержують із соєвого концентрату, який додатково обробляють. З нього видаляють усі жири, вуглеводи. На виході виходить продукт із вмістом протеїну до 90%. Ізолят соєвого білка містить корисні макро та мікроелементи. Він лише допомагає підтримувати рівень протеїнів в організмі. Є антиоксидантом. Ще він нормалізує обмін речовин, оскільки підвищує рівень тиреоїдних гормонів. Ці гормони впливають на правильну роботу щитовидної залози.

Застосування: м'ясні продукти, що піддаються високотемпературній обробці; рубана шинка та сосиски

Переваги використання:

  • поліпшення зв'язування води та жиру;
  • емульгування та структуроутворення, підвищення стійкості фаршевих систем;
  • поліпшення консистенції та соковитості готового продукту;
  • зниження ризику появи бульйонно-жирових набряків;
  • зменшення термовтрат та збільшення виходу готового продукту;
  • більш раціональне використання м'ясної сировини, насамперед низькосортної та
  • морозива, жирного, блочного.

При виробництві м'ясопродуктів застосовується:

  • у сухому вигляді;
  • у вигляді гелю (у попередньо гідратованому вигляді);
  • у складі білково – жирових емульсій;
  • у складі розсолів (для виробництва реструктурованих м'ясопродуктів та для ін'єкцій
  • цільном'язових виробів з розрахунку 1-3 кг на 100 літрів розсолу);

Приготування білково-жирових емульсій.

Найбільш оптимальне співвідношення білок-жир-вода становить 1:5:5. Спочатку обробляють на куттер соєвий білок з водою (готують гель). Після гідратації білка в гель додають подрібнену жиро-сировину або рослинну олію і продовжують куттерувати ще протягом 5-6 хвилин до отримання однорідної маси з консистенцією густої сметани. Загальна тривалість куттерування емульсії 8-10 хвилин. Для зниження температури можна внести частину льоду замість води. Температура готової емульсії має бути не більше 18°С. Білково-жирові емульсії рекомендується використовувати в рецептурах варених ковбас - 15-20%, у рецептурах сосисок, сардельок - до 30%, а також для інших продуктів - відповідно до нормативної документації, що передбачають їх використання.

Соєвий ізольований білок – у вигляді ін'єкцій

Застосування: м'ясні продукти, що піддаються низькотемпературній обробці, такі як сосиски, бекон.
Характеристики:
Відмінні вологоутримуючі властивості
Хороша дисперсія та проникність
Хороша розчинність, ідеально підходить для посолу шприцюванням.
Ступінь гідрофобності та розчинності, рівномірний розподіл по всій м'ясній продукції
Диспергуваність (1:10) – протягом 20 секунд

Країна виробник: Сербія.

Фасування: 100 гр.

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.