Желатин - це добавка, яка виходить шляхом кип'ятіння хрящів і кістково-суглобових тканин тварин. При варінні вода випаровується, розчин освітлюють і охолоджують, ріжуть на шматочки і сушать. Желатин використовують як емульгатор, стабілізатор та желюючий агент. Отримують його при водяному випарюванні попередньо обробленої сировини, яка містить колаген (кістки, хрящі, сухожилля та ін) з подальшим освітленням розчину, випаровуванням його і сушінням.
Желатин складається з білків, жирів, вуглеводів, крохмалю, амінокислот (аланін, пролін, гідроксипролін, кислоти глютамінову та аспарагінову), мінералів (залізо, кальцій, калій, натрій, фосфор). Харчовий желатин не має смаку та запаху, тому він поєднується з усіма продуктами. Одна з найпопулярніших страв із желатином – холодець. Без цієї чудо добавки не можуть обійтися такі солодощі, як цукерки, желе, зефір, мармелад, йогурти. Він є незамінним інгредієнтом пудингів, суфле, киселів, пастили. Ідеальним легким десертом вийде сирний торт із желатином. Желатин дуже широко використовується в кулінарії, кондитерській, гуральні, м'ясо-молочній промисловості.
Такий желатин застосовують для того, щоб закріпити декоративне посипання на поверхні батона ковбаси та м'ясного рулету.
Желатин використовується у виробництві м'ясних продуктів, таких як:
Консерви;
Сальтисони;
Холодець;
Копченості.
У упаковці 50 гр.
Виробник: Іспанія.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.