Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Оновлюємо сайт для Вашого комфорту. Працюємо в штатному режимі
Наша адреса: Україна
+38(068)365-365-3 +38(066)999-851-1 Замовити дзвінок
85.00грн.

Желатин харчовий (преміум)

Модель: Желатин харчовий (преміум)
Відгуки: (0)
Є в наявності
85.00грн.
Купити в один клік
Viber Напишіть нам Telegram Напишіть нам Доставка і оплата

Желатин - це добавка, яка виходить шляхом кип'ятіння хрящів і кістково-суглобових тканин тварин. При варінні вода випаровується, розчин освітлюють і охолоджують, ріжуть на шматочки і сушать. Желатин використовують як емульгатор, стабілізатор та желюючий агент. Отримують його при водяному випарюванні попередньо обробленої сировини, яка містить колаген (кістки, хрящі, сухожилля та ін) з подальшим освітленням розчину, випаровуванням його і сушінням.

Желатин складається з білків, жирів, вуглеводів, крохмалю, амінокислот (аланін, пролін, гідроксипролін, кислоти глютамінову та аспарагінову), мінералів (залізо, кальцій, калій, натрій, фосфор). Харчовий желатин не має смаку та запаху, тому він поєднується з усіма продуктами. Одна з найпопулярніших страв із желатином – холодець. Без цієї чудо добавки не можуть обійтися такі солодощі, як цукерки, желе, зефір, мармелад, йогурти. Він є незамінним інгредієнтом пудингів, суфле, киселів, пастили. Ідеальним легким десертом вийде сирний торт із желатином. Желатин дуже широко використовується в кулінарії, кондитерській, гуральні, м'ясо-молочній промисловості.

Такий желатин застосовують для того, щоб закріпити декоративне посипання на поверхні батона ковбаси та м'ясного рулету.

Желатин використовується у виробництві м'ясних продуктів, таких як:

        Консерви;
        Сальтисони;
        Холодець;
        Копченості.

У упаковці 50 гр.

Виробник: Іспанія.

 

Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.