Чорний кмин або "калінджі" - це дрібне чорне трикутної форми насіння, пряно-освіжаючий смак якого, у поєднанні з приємним ароматом роблять чорний кмин практично універсальною приправою в кулінарії.
Застосовують при випіканні та виготовленні кондитерських виробів, приготуванні м'ясних та рибних страв, консервуванні овочів, ароматизації напоїв та десертів.
Склад насіння кмину представлений більш ніж сотнею корисних компонентів: це дубильні речовини, токофероли, ензими. У плодах багато жирних кислот та ефірних олій, а в насінні – вітаміну В та різних мінералів (міді, фосфору, заліза, цинку та ін.).
Чорний кмин добре поєднується з: імбиром, кардамоном, насінням шамбали, селери. Використовується для обсипання м'ясних рулетів та інших видів м'ясних виробів.
Користь насіння кмину доведена сучасними науковими дослідженнями. Вони широко використовуються при лікуванні різних недуг у дітей і дорослих.
В упаковці 50 г спеції.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.