Фенхель - це багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних. Це пряно-ароматичне рослина, зовні дуже схоже на кріп, але за ароматом і смаком нагадує аніс, тільки солодше і приємніше. Фенхель має безліч лікувальних властивостей, оскільки містить у собі велику кількість вітамінів, макро та мікроелементів, ефірні олії. Фенхель додають у салати, у перші страви (в супи, бульйони, борщі, солянки, окрошку, в крем-суп), у другі страви з овочів, м'яса, птиці та риби. Дуже широко використовується фенхель при консервуванні та маринуванні овочів. Пряність застосовують у випіканні хлібобулочних виробів, а з розмеленого насіння роблять масло. Фенхель навіть додають у солодкі страви, ароматизують сиропи, а також чаї. Пряність додають у соуси, майонези, заправки.
Фенхель використовується при виробництві таких ковбас, як варені, варено-копчені та сирокопчені, а також у сосисках.
У пакеті 50 г спеції.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.