Кунжут білий насіння - це одна з корисних добавок в їжу. Кунжут - це перелік мінералів, вітамінів та корисних речовин. У кожному насінні міститься цинк і натрій, фосфор і марганець, селен і кальцій, мідь і калій, магній і залізо. Вітаміни А, В і Е, фітостерини та сезамін, що володіють антиоксидантами властивостями, і лецитин. Має легкий горіховий аромат і присмак, при обсмажуванні насіння може з'являтися запах гіркого шоколаду. Додаючи його до риби, м'яса, соусів, овочам виходить надати стравам оригінального пікантного смаку. Кунжут є доступним і недорогим продуктом, який завжди є у продажу в Пан Ковбаскін. До того ж він є натуральним природним інгредієнтом, повністю екологічно чистим та безпечним.
Кунжут ідеальний для створення хрусткої скоринки при приготуванні м'яса. Замаринуйте шматочок м'яса і присипте його кунжутом, а потім трохи обсмажте, і ви почуєте цей неймовірний горіховий аромат!
Поєднання з прянощами: кмином, кропом, корицею, часником, коріандром, чорним перцем, петрушкою
Призначення:
- Для випікання;
- Для десертів;
- Для м'яса;
- Для птиці;
- Для салатів;
- Для хумуса.
У пакеті 50 г спеції.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.