Паприка зелена, різана (6х6) – це пікантна приправа, яку виготовляють із червоного перцю солодких та півгострих сортів. Щоб вийшла зелена паприка, необхідно просто зірвати перець недозрілим. Найчастіше спецію додають у м'ясні страви з курки, свинини, баранини тощо. Солодку паприку додають у салати, в закуски з капусти та моркви. Чудово пряність поєднується з корейськими закусками, зі спаржею, білою рибою. Сушену зелену паприку можна додати до тушкованої картоплі, капусти. Її також додають у соуси до макаронів. Відмінно підійде для картоплі, овочевого рагу, теплих салатів.
Використовується для виготовлення різних видів ковбасних виробів. Дуже гарна у поєднанні з базиліком, мускатним горіхом, часником, кропом, петрушкою та коріандром.
У пакеті 50 г спеції.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.